Cat costa sa inregistrezi o melodie in studio?

Alatura-te si tu celor care si-au urmat si implinit visul !

Suntem DAW Studio – un studio si o echipa profesionista de productie audio si te invitam sa descoperi cum  poti trece de la a fi iubitor de muzica la a  inregistra propriile melodii sau chiar la a avea o cariera in industria muzicala.

In urma a peste zece ani de experienta, in care am colaborat deopotriva cu artisti debutanti si consacrati, am constatat ca muzica reprezinta un limbaj universal, e un transfer de stare, si, mai mult, credem cu tarie ca orice om capabil sa se manifeste emotional, o poate face implicit si prin muzica. Asta nu inseamna ca oricine poate canta orice. Dar oricine ar putea canta ceva ce i se potriveste.

Sa luam ca exemplu doua melodii recente care au facut senzatie in Romania si in intreaga lume: Dan Balan – “Chica Boom” si Stromae – “Alors on dance”. Nici una din ele nu exceleaza prin complexitate melodica, putand fi cu usurinta fredonate de oricine. Inclusiv de tine!

Suntem convinsi ca, fara a face un efort de memorie deosebit, si tie iti vin in minte cel putin cateva melodii care au avut succes, si care te-au facut sa te intrebi “Ei de ce ar putea, si eu nu?” Pentru asta, trebuie sa fii intr-adevar deschis la cele mai noi, nebunesti si indraznete idei cu putinta! Da, asta ar putea sa insemne si sa te repe-pe-pe-pe-pe-peti putin  (Lady Gaga – “Poker Face”), sa canti de parca ai inghitit un robot(aici cred ca nu mai e nevoie sa dau exemple), sau sa scuturi de praf genuri muzicale uitate (Yolanda Be Cool & Dcup – We No Speak Americano).  Folosesc exemple din mainstream pentru ca stiu ca Mass-media si-a facut treaba si o sa iti rasune instantaneu in minte exemplele cu pricina, fara sa fie nevoie sa faci vreun efort de memorie suplimentar.

Credem cu tarie ca oricine se poate manifesta prin muzica, in masura in care simte ca are ceva de exprimat si ca ceilalti ar putea rezona cu asta, si astazi acest lucru e posibil mai usor ca oricand, datorita evolutiei tehnologiei si a posibilitatilor de expunere care cu doar cativa ani in urma erau de neimaginat. Tocmai de aceea am schimbat si abordarea noastra in ceea ce priveste modul in care muzica este conceputa, creata, expusa – daca aproape oricine poate avea azi propriul sau blog, prin care poata comunica liber idei, de ce nu ar fi posibil sa se intample asta prin muzica?

Facem tot ce e necesar pentru a veni in completarea ta si a forma o echipa grozava impreuna! Scopul final: Muzica buna! Dezvoltam impreuna o metoda prin care sa putem identifica si exploata cat mai bine potentialul natural de exprimare al fiecaruia, bazandu-ne atat pe creativitate, cat si pe mijloacele clasice de lucru (teste de ambitus, pentru a identifica registrul muzical in care fiecare se poate manifesta lejer din punct de vedere vocal, punctele forte ale interpretarii si, in general, tot ceea ce ne-ar ajuta sa scoatem tot ce e mai bun de la orice fel de voce).

Te invitam sa asculti cele mai recente demokit-uri pregatite special pentru  tine! Oricare dintre ele poate deveni urmatorul tau hit; alege-ti ceea ce simti ca te reprezinta cel mai bine. Le poti asculta pe pagina de melodii demo din studio

Pentru oricare din aceste piese, cover-uri alese de tine sau idei proprii, iti oferim:

  • Creatie personalizata, din care vei pastra veniturile rezultate din drepturile de interpretare vocala;
  • Acces la studio ultra performant si  personal cu o vasta experienta, care te va asista permanent pe parcursul colaborarii (instructor vocal, orchestrator, etc.), pentru ca tu sa primesti in fiecare moment suportul de care ai nevoie;
  • Indrumare in pasii ulteriori realizarii unei melodii/demokit: contactul cu casele de discuri, posturi de radio, organizatori de spectacole, etc.
  • Sistem de plata flexibil

Toate acestea pot fi disponibile la preturi promotionale, studioul putand fi inchiriat per ora sau per proiect, preturile pentru o melodie finalizata fiind discutabile in functie de complexitatea acesteia si de resursele alocate, atat din punct de vedere al personalului implicat (instrumentisti, orchestratori, instructori vocali, ingineri de sunet etc.), cat si al orelor de studio cu tarife incepand de la 500 eur pentru o orchestratie acustica, 1000 eur pentru o orchestratie mai complexa, 1500 eur pentru o productie completa. Daca ai deja materiale inregistrate, texte, sau orice altceva simti ca ti-ar putea reprezenta aptitudinile de artist, trimite-le pe contact@daw.ro . Alatura-te si tu celor care si-au urmat si implinit visul !