Logo

PORTOFOLIU

AUDIO

Aici poti asculta o selectie din proiectele realizate in studioul nostru de-a lungul timpului. Nu uita sa selectezi si genurile muzicale care te intereseaza cu precadere, astfel incat continutul afisat sa fie cat mai relevant si personalizat preferintelor tale.

Fie ca e vorba de pop sau EDM, muzica orchestrala sau hip-hop, future chill sau dubstep, sau orice alte genuri muzicale derivate sau de nisa, te asteptam in  studioul de productie audio pentru a scrie istorie impreuna!

Daca nu ai timpul necesar pentru a asculta pe indelete, iata cateva ponturi: in categoria "Demo Songs" vei gasi melodii productii originale, gata de a fi lansate cu vocea ta. Productiile integrale sunt acele melodii ale caror credite de productie ne apartin integral (muzica si text), lansate deja cu diversi artisti. Co-productiile sunt acele melodii realizate in colaborare cu alti artisti. Daca iti compui propriile linii melodice si / sau text, iti recomandam sa asculti si sectiunea dedicata instrumentalelor - orchestratii care au nevoie de cireasa de pe tort - vocea ta, pentru a fi lansate. In categoria "Inregistrari" poti regasi melodiile inregistrate in studioul nostru, iar in Mix/Master - acele melodii care au fost mixate si masterizate in studioul nostru. Si, nu in ultimul rand, sa nu uitam de piesele cover - o modalitate excelenta de  de a crea content fresh pentru publicul tau, sau de a te obisnui cu atmosfera de studio daca esti la inceput de drum sau daca muzica e doar un hobby.

//
Salut, cu ce te-am putea ajuta?