Logo

Teambuilding inovativ

In Studio

Idee inedita de Team Building – inregistreaza o melodie si filmeaza un videoclip in studioul nostru

Sesiune de team building inovativ – Inregistrare melodie cu videoclip in studio

Va invitam sa descoperiti talentul launtric in cel mai creativ mod cu putinta: inregistrati o melodie cover sau compuneti alaturi de producatorii nostri o melodie de la zero, in stilul muzical preferat, cu versuri personalizate sau scrise chiar de catre membrii echipei.

Experienta muzicala nu este necesara! V-am pregatit o experienta VIP intr-unul din cele mai prolifice studiouri de productie audio-video din tara, cu un portofoliu bogat (INNA, Pepe, Loredana, Connect-R, Dorian Popa, Jo, Tudor Turcu, Andrei Leonte, etc.). Pe parcursul inregistrarii veti fi asistati in permanenta de Mihaela Cernea (Class), care va fi vocal coach-ul vostru, iar la butoane va fi Alex Toma, inginer de sunet, producator si remixer cu o vasta experienta. Cireasa de pe tort – veti avea ocazia sa inregistrati cu un microfon de studio celebru – AKG C24 (folosit de artisti precum Beyonce, Madonna, Christina Aguilera, etc.) , singurul disponibil in Romania.

Sesiune de inregistrari piesa cover – inregistrari de grup / invidividuale

Alegeti piesa favorita pe care sa o inregistrati in grup, simultan sau impartita in sectiuni inviduale – aici putem veni cu recomandari de piese (adaptata registrelor de voce masculine/feminine). Noi vom veni cu sugestii de aranjament pentru cele mai bune rezultate.

Inainte de inregistrari, vom face o scurta sesiune de vocal warm-up alaturi de Mihaela, care va identifica registrele de voce ale membrilor echipei si va face exercitii de incalzire adaptate melodiei ce urmeaza a fi inregistrate. Aceasta este o etapa esentiala pentru a imparti o melodie in sectiuni care sa puna in valoare fiecare tip de voce in parte.

Dupa sesiunea de incalzire vocala, va urma inregistrarea propriu-zisa, care, in functie de numarul membrilor grupului si de complexitatea melodiei, poate dura oriunde intre 3-6 ore. Dupa inregistrari, va urma procesul de post-productie – editarea vocilor, mixajul si masterizarea , iar melodia va fi predata in varianta finala intr-un interval de 2-3 zile lucratoare de la inregistrari.

Sesiune de compozitie muzicala – produceti si inregistrati propria piesa in stilul muzical preferat

Daca ati prefera sa creati o proprie melodie – compozitie originala, care poate fi chiar imnul grupului, primul pas esential este sa identificam impreuna ideea principala a versurilor – care va da si titlul melodiei, in cele din urma. Dupa ce am stabilit care va fi ideea principala a compozitiei, urmeaza alegerea unui stil muzical (pop, pop-rock, dance, edm, acustic, orchestral, trap, dnb, etc.), in functie de care vom stabili si daca este nevoie de instrumentisti aditionali – desi, de cele mai multe ori, piesele sunt orchestrate de echipa studioului nostru.

Compozitia respectiva va fi inregistrata fie de membrii echipei, fie de un interpret sau grup de interpreti profesionisti la alegere din baza noastra de date, acesta fiind un aspect important in functie de care va fi aleasa gama in care va fi compusa piesa, si, mai ales, linia melodica vocala principala.
Daca membrii echipei vor fi cei care vor inregistra piesa, atat liniile melodice vocale principale, cat si cele de backing vor fi adaptate componentei grupului, in cadrul unei sesiuni de vocal coaching cu Mihaela Cernea (Class).

Filmare videoclip team building – sesiunea de studio sau regizarea unui videoclip personalizat

Pentru ca o astfel de experienta sa ramana imortalizata, am pregatit si doua pachete video: filmarea si editarea sesiunii din studio, surprinzand secvente surprinse in cadrul sesiunii de inregistrari, vocal warm-up sau compozitie, sau regizarea unui videoclip separat, cu un scenariu personalizat, filmat in locatii adaptate scenariului sau la cerere, si editat si colorizat profesionist.

Contact

Contact

Contacteaza-ne!
Date contact studio

0766379977
contact@daw.ro
//
Salut, cu ce te-am putea ajuta?