Logo

Vibe Streamers

Sesiuni de livestream cu artisti, cantareti, trupe, muzicieni

Sesiuni de livestream cu muzica buna si taclale

Un fel de podcast, dar cu muzica

DAW.RO/LIVE - Aboneaza-te la urmatorul eveniment programat

Vibestreamers e cu si despre muzica,  in cea mai naturala forma de manifestare a ei, ca o petrecere in pijama cu artistii invitati, cu care poti comunica in timp real prin intermediul chatului. Ideea este una cat se poate de simpla - dam petreceri des, si esti invitat la fiecare dintre ele.

Livestream din studio, din living sau din locatii atipice

Cum alegem locatiile si artistii in care se fac sesiunile de livestream?

In principiu, suntem deschisi la a face aceste sesiuni de livestream din cele mai atipice locatii - fie ca e vorba de o cladire de birouri, sala de fitness (cum a fost primul episod, cu NVM), hala industriala, orice, doar sa ne inspire vizual! Bineinteles, uneori e mai simplu sa le facem din living, mai ales cand nu reusim sa ne sincronizam cu locatiile. Prin urmare, suntem deschisi la sugestii, si daca ai un business care ar dori sa sustina acest proiect, trimite-ne un mail folosind formularul de contact si putem face urmatorul episod chiar in locatia ta (sau macar punem undeva un logo finut).

Ne dam pe net cu muzica-n panze

Programul urmatoarelor sesiuni

Momentan emitem doar pe Youtube, pentru ca asigura conditii optime dpdv calitate a streamului (se aude si se vede cel mai bine, ca, deh... Google), dar te invitam sa te abonezi si pe: Facebook, Instagram, Youtube, toate sunt cu /VibeStreamers O alta varianta este sa dai click pe daw.ro/live si vei ajunge pe youtube, cu urmatorul eveniment programat, la care te poti abona. Adica, aboneaza-te musai, ca sa primesti notificarile la timp, ca nu stim nici noi cand spunem: "Gata, mai facem peste 2 zile unul" si poate nu esti pe zona si ratezi sansa de a intreba artistul vrute si nevrute (nu garantam ca si raspunde, dar cresc sansele daca ridici mingea la fileu pentru o discutie interesanta). Daca te-ar bucura sa incerci o astfel de experienta la sediul afacerii tale, sau doresti sa colaboram printr-o asociere de imagine (logo la urmatorul livestream sau mentionare) trimite-ne un mail la contact (@) daw.ro si hai sa facem o galagie frumoasa! https://www.facebook.com/VibeStreamers/ https://www.instagram.com/VibeStreamers/ https://www.tiktok.com/VibeStreamers/

Pregateste castile acelea bune, daca vrei sa te bucuri de experienta completa, sau asigura-te ca asculti pe un sistem decent. Serios!

Asadar, iata cu cine urmeaza sa ne intalnim in urmatoarele sesiuni:

Ioana Cristodorescu & Rob Marco, show moderat de Eugen Vrabie - Duminica, 19 martie 2023, ora 21, live @ Via Gardenia

Exemple din streamurile anterioare

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    //
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?