Logo

Servicii

Corporate

Productie audio-video corporate

Filmari, prezentari, spoturi, reclame, interviuri

spoturi publicitare, filmulete de prezentare, team building-uri,

Suntem pasionati de tot ceea ce presupune productia video corporate, incepand cu povestea care ar putea fi scrisa in jurul mesajului ce se doreste a fi transmis, pana la propunerea celora mai bune variante care ar putea reda vizual si auditiv acel mesaj intr-o maniera care sa optimizeze filtrarea si conversia clientilor.

Implicati activ atat in fiecare pas (pre-productie, productie, post-productie), dedicam timpul necesar pentru a internaliza conceptul ce sta la baza unei campanii si de a veni cu sugestii legate de cum am putea surprinde acele elemente folosind tehnici specifice cinematografiei si videografiei.

Inregistrari voci IVR, voiceover, mesaje de intampinare si asteptare, robot telefonic, spoturi, reclame

Alege din baza noastra de date cu voci masculine si feminine cea mai buna varianta pentru compania ta. Viziteaza pagina dedicata pentru productie audio corporate si inregistrari ivr si trimite-ne mai multe detalii privind proiectul tau – vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu o cotatie personalizata, insotita de un demo pe text dat.

In cazul in care exista deja vocea ce urmeaza a interpreta mesajul, oferim conditii optime pentru inregistrari vocale – detinem cel mai scump microfon disponibil in Romania (si unicul din tara, de altfel – celebrul AKG C24), cuplat cu un preamplificator cu caracter (Universal Audio), urmand ca procesul de post-productie sa fie ridicat la stadiul de excelenta cu solutiile de la Acustica Audio.

Organizare Sesiuni de Team Building: inregistrari piese cover sau compozitii originale, filmari, videoclipuri

Pentru o sesiune de team building inedit, cu accent pe creativitate si spirit de echipa, rezerva studioul nostru de productie audio – video pentru inregistrarea piesei favorite sau compune impreuna cu echipa ta o melodie personalizata, originala, in stilul favorit. De asemenea, putem imortaliza experienta cu o sedinta foto sau chiar filmari din studio sau regizarea unui videoclip in toata regula!

Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina dedicata organizarii de sesiuni de team building in studio -ul de inregistrari / productie video.

Activam atat ca echipa de productie in-house, dar si ca agregatori, acolo unde este necesar, pentru a acoperi o gama cat mai larga de servicii de productie video corporate, fie ca vorbim de reclame TV din zona “high end”, sau de scurte interviuri / animatii. A ne surprinde colaboratorii prin profesionalism si creativitate nu este doar un obicei, este un atribut imperios necesar proiecteleor de orice anvergura!

Contact

Contact

Contacteaza-ne!
Date contact studio

0766379977
contact@daw.ro
//
Salut, cu ce te-am putea ajuta?