Logo

Voce reclame - baza de date voce actori interpreti reclame, spoturi, audiobook, mesaje asteptare, ivr

Baza de date voci actori inregistrari reclame, voce AI, voce feminina reclame, voce masculina reclame, inregistrari spoturi mesaje publicitare robot asteptare ivr telefon

Baza de date voci masculine si feminine pentru reclame, spoturi publicitare, prezentari,on-hold

Inregistrari voce reclama, mesaje asteptare, IVR, centrale telefonice

 Echipa noastră este formată din actori de voce profesioniști, regizori de sunet experimentați și tehnicieni audio dedicați, gata să transforme ideile tale în producții de înaltă calitate. În studioul nostru, avem o varietate impresionantă de talente vocale specializate în diferite genuri și tonalități. De la voci calde și prietenoase, la voci autoritare și convingătoare, suntem pregătiți să satisfacem toate cerințele tale. Fie că este vorba despre o reclamă radio, TV sau online, avem vocea potrivită pentru a face ca mesajul tau să iasă în evidență. Deja o multime de client ne marturisesc ca au incercat fie sa inregistreze cu mijloacele tehnice din dotare si rezultatele au fost dezamagitoare, la fel si cei care spun ca au incercat voci AI. Avand in vedere ca ne ocupam si cu productia muzicala, folosim echipamente de înregistrare top, cumulat cu experienta a peste 20 de ani de activitate, pentru a asigura un sunet clar, curat și profesionist. De la microfoane de top la software de editare audio de încredere, punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a obține rezultate remarcabile.
Înțelegem că fiecare proiect este unic și are nevoi specifice. De aceea, oferim servicii personalizate pentru a satisface cerințele individuale ale clienților noștri. Fie că aveți nevoie de ajutor în alegerea celei mai potrivite voci pentru proiectul tau sau sunteți în căutarea unui regizor de sunet pentru a vă ghida în procesul de înregistrare, suntem aici pentru a vă asigura că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor tale.
Studioul nostru se mândrește cu o bogată colecție de proiecte reușite. Am colaborat cu diverse branduri din diferite industrii, de la sectorul alimentar și până la cel tehnologic. Fie că este vorba despre reclame comerciale, mesaje voce on-hold sau ghiduri audio, suntem pregătiți să aducem o notă distinctivă proiectului tau.

 

Baza de Date actori profesionisti si interpreti voice-over - Reclame, Spoturi, IVR, Mesaje Asteptare (on-hold), etc

Tarife licentiere customizate privind mediile de folosire, durata, teritoriu

Avem o vastă experiență în producția de conținut publicitar, înțelegând în profunzime nevoile și așteptările pieței. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a crea nu doar reclame, ci experiențe auditive care să rămână în mintea și inima publicului. Deschiderea și transparența sunt principii de bază ale modului nostru de lucru. Implicăm clienții în fiecare etapă a procesului creativ, de la selecția vocii și până la finalizarea editării. Astfel, asigurăm că fiecare detaliu este în concordanță cu viziunea și obiectivele tale

Mostre Voce Portofoliu

Voce masculina / Voce Feminina

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    //
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?