Logo

Negative hip-hop, beat-uri trap, instrumentale rap

BEAT-uri Negative Instrumentale Rap Trap Hip-Hop

Beat-uri si negative hip-hop,  rap, trap

Instrumentale si beat-uri trap / rap / hip-hop

 Beat-uri trap, negative si instrumentale rap si hip-hop de calitate pot fi gasite acum pe o multime de site-uri, problema este, insa, ca acestea, de cele mai multe ori, sunt licentiate non-exclusiv, adica oricine le poate folosi, ceea ce duce la probleme, de cele mai multe ori, atunci cand se doreste monetizarea acestora pe youtube, de exemplu.
Tocmai de aceea noi producem beaturi trap, rap si hip-hop atat cu licentiere exclusiva, bineinteles, la un tarif mai mare, tocmai pentru ca o singura persoana va putea folosi instrumentalul respectiv, cat si cu licentiere non-exclusiva, pentru cei care nu au o problema cu faptul ca acel instrumental va fi folosit si de alti artisti.
Pretul pentru beaturile trap, rap si hip-hop se stabileste per categorie sau pe fiecare negative in parte. Instrumentalele pot fi vandute si in varianta multi track (cu trackuri separate, pentru fiecare instrument in parte – kick, snare, hat, bass, synth, etc.), astfel incat sa permita mixajul mai facil, cand se adauga si vocea, si, implicit, un control mai bun al procesului de masterizare.Toate beat-urile / instrumentalele produse in studioul nostru se fac in baza unei cesiuni exclusive de master, insotita de contract si factura, astfel incat acea productie este garantata ca fiind unica si acel beat foate fi folosit ca NFT - citeste aici despre NFT si muzica

Instrumentale, beat-uri, negative trap / rap / hip-hop

Beat-uri licentiate exclusiv - doar artistul catre care sunt licentiate le poate folosi

Avantajul de a cumpara beatul din studioul nostru este ca, pentru instrumentalele licentiate exclusiv, puteti apela la serviciile studioului nostru de inregistrari, mixaj si masterizare cu o reducere de 15 % fata de tarifele noastre standard, respectiv, 51 eur / ora de studio fata de 60 eur / ora, care este tariful standard. Daca aveti nevoie de productie customizata, avem nevoie sa ne trimiteti cateva linkuri cu beaturi in stilul celor dorite, iar noi vom reveni cu o cotatie personalizata. Tarifele incep de la 200 eur / instrumental pentru beat-urile simple si pot ajunge si la 1000 eur / instrumental pentru productiile mai complexe. Pastram 50% din drepturile de autor, dar monetizarea masterului pe propriile de stream / vanzare va apartine in totalitate. Daca aveti deja negativul si versurile, si doriti sa inregistrati piesa, studioul de inregistrari va sta la dispozitie!

Beat-uri Hip-Hop Rap Trap

Instrumentale

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    WeCreativez WhatsApp Support
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?