Logo

Filmare si transmisiuni in direct

Livestream

Sesiuni Livestream

Filmare si transmisiune in direct pe internet (Youtube, Facebook, etc.)

Contextul in care creatorii de content vizual se pot exprima s-a schimbat o data cu pandemia, ramane de vazut daca pe un termen mai lung sau mai scurt. Bineinteles, cea mai la indemana optiune ramane filmarea si editarea unor materiale care sa fie urcate apoi pe canalele de social media, dar avantajele unei transmisiuni in direct raman de necontestat din prisma posibilitatii interactiunii cu publicul.
Mai mult, algoritmii principalelor canale de social media tin cont de tot mai multe aspecte, si organizarea unor sesiuni de livestream poate transmite semnale viabile acelor algoritmi ca respectivul creator acopera o arie variata de content.
De asemenea, sesiunile de livestream au avantajul de a fi editate in timp real, si nu necesita post productie suplimentara.

Sesiuni de livestream din studioul video sau la locatia clientului

Doua locatii complet echipate si disponibile oricand pentru sesiuni de livestream

Sesiunile de livestream pot fi filmate in una sau mai multe camere, in functie de necesarul contentului creat – astfel, pentru o transmisiune in direct cu o trupa, este recomandat un set-up cu camere separate pentru instrumentisti si interpretii vocali, pe cand pentru cazul unui singur interpret vocal una sau doua camere sunt suficiente. Pentru organizarea unei sesiuni de livestream, avem doua set-up-uri disponibile: unul in studio, cu o suprafata de cca 15 metri patrati (cca 3m x 5m ), cu peretii imbracati in burete menit sa reduca reverberatia incaperii si un al doilea mai spatios, intr-un mediu mai cosy, respectiv, un living de cca 32 metri patrati ( 4m x 8m ). Aceste spatii sunt dedicate in special artistilor interpreti (muzicieni, cantareti, instrumentisti, actori, dansatori, etc.), dar ne putem deplasa, de asemenea, si la o locatie data. Pentru practicantii artelor culinare, am amenajat si o bucatarie pentru filmari , si lucram la amenajarea unui spatiu versatil, care sa fie configurat la cerere, in functie de specificul proiectului.

Tarife filmare livestream / Preturi transmisiuni in direct

In ambele situatii este disponibil un mixer digital cu 24 canale, captarea si monitorizarea corespunzatoare, precum si acoperirea necesarului de echipament video. Tarifele variaza in functie de necesarul de echipament si incep de la 300 eur / sesiune de 1 ora cu 1 microfon si 2. Bineinteles, se poate filma si cu croma pe fundal, acest fundal putand fi inlocuit cu imaginea dorita. O alta varianta este ca sesiunea de livestream sa se faca de la o locatie data, caz in care depindem de conexiunea de internet de la respective locatie (este necesar sa ne conectam cu cablu). Sesiunile de livestream pot fi imprimate audio multitrack pentru post-procesare, iar filmarea poate fi captata pe cardurile camerelor la 50 sau 100 mb/sec. Pentru detalii suplimentare si cereri de oferta, nu ezitati sa ne contactati.

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    WeCreativez WhatsApp Support
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?