Logo

Studio Filmare podcast si livestream (transmisiuni in direct)

Livestream

Sesiuni Livestream / Filmare Podcast

Filmare si transmisiune podcast in direct pe internet (Youtube, Facebook, etc.)

Contextul in care creatorii de content vizual se pot exprima s-a schimbat o data cu pandemia, ramane de vazut daca pe un termen mai lung sau mai scurt. Bineinteles, cea mai la indemana optiune ramane filmarea si editarea unor materiale care sa fie urcate apoi pe canalele de social media, dar avantajele unei transmisiuni in direct raman de necontestat din prisma posibilitatii interactiunii cu publicul.
Mai mult, algoritmii principalelor canale de social media tin cont de tot mai multe aspecte, si organizarea unor sesiuni de livestream poate transmite semnale viabile acelor algoritmi ca respectivul creator acopera o arie variata de content.
De asemenea, sesiunile de livestream au avantajul de a fi transmise in timp real, si nu necesita post productie suplimentara.

Sesiune livestream / filmare podcast din locatie data

Sesiuni de livestream si filmari podcast din studioul video sau la locatia clientului

Doua locatii complet echipate si disponibile oricand pentru sesiuni de livestream si filmari de podcasturi

Sesiunile de livestream pot fi filmate in una sau mai multe camere, in functie de necesarul contentului creat – astfel, pentru o transmisiune in direct cu o trupa / artisti / muzicieni, este recomandat un set-up cu camere separate pentru instrumentisti si interpretii vocali, pe cand pentru cazul unui singur interpret vocal una sau doua camere sunt suficiente. Pentru organizarea unei sesiuni de livestream, avem doua set-up-uri disponibile: unul in studio, cu o suprafata de cca 15 metri patrati (cca 3m x 5m ), cu peretii imbracati in burete menit sa reduca reverberatia incaperii si un al doilea mai spatios, intr-un mediu mai cosy, respectiv, un living de cca 32 metri patrati ( 4m x 8m ). Aceste spatii sunt dedicate in special artistilor interpreti (muzicieni, cantareti, instrumentisti, actori, etc.), dar ne putem deplasa, de asemenea, si la o locatie data. Pentru practicantii artelor culinare, am amenajat si o bucatarie pentru filmari , si lucram la amenajarea unui spatiu versatil, care sa fie configurat la cerere, in functie de specificul proiectului.

Tarife filmare livestream / Preturi studio filmare podcast

In ambele situatii este disponibil un mixer digital cu 24 canale, solutii profesionale de la RME si Apogee (preampuri si conversie) si Universal Audio (preampuri), Neumann, AKG (microfoane) captarea si monitorizarea corespunzatoare, precum si acoperirea necesarului de echipament video. Tarifele variaza in functie de necesarul de echipament si incep de la 500 eur / sesiune de 1 ora cu 1 microfon si 2 camere (pretabila pentru muzicieni, in cazul in care se canta pe instrumentale, de exemplu). Bineinteles, se poate filma si cu croma pe fundal, acest fundal putand fi inlocuit cu imaginea dorita. Sunt disponibile si set-uri considerabil mai complexe, cu camere mobile/slidere si mixaj audio complex (trupa) in regim de live O alta varianta este ca sesiunea de livestream / filmarea podcast-ului sa se faca de la o locatie data, caz in care depindem de conexiunea de internet de la respectiva locatie (este necesar sa ne conectam cu cablu). O alta optiune este cea in care evenimentul livestream se face in colaborare cu o platforma de vanzare de bilete online, astfel incat accesul se face contra cost, pe baza unui cod unic de acces. Sesiunile de livestream pot fi imprimate audio multitrack, pentru post-procesare, filmarile din fiecare camera in parte, la fel. Pentru detalii suplimentare si cereri de oferta, nu ezitati sa ne contactati. Am atasat alaturi si o selectie din portofoliul nostru in materie de livestream-uri (productii proprii sau co-productii).

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    WeCreativez WhatsApp Support
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?