Logo

Studio De Productie Audio

Productie Audio

Cel mai bine cotat studio de
productie audio din tara

Oferim nu doar servicii de productie audio profesioniste, ci si consultanta in cariera artistica. Misiunea noastra este sa ajutam atat artistii consacrati, cat si cei la inceput de drum sa isi descopere si dezvolte propria personalitate muzicala, punandu-le la dispozitie o gama completa de servicii de productie muzicala, precum:

Inregistrari de voce sau instrumente, melodii demo, mixaj si masterizare, productia de remixuri, compozitie muzicala (linii melodice si texte), orchestratii, productie audio personalizata (customizata), etc.

Avand in vedere circumstantele actuale, pentru artistii care doresc sa sustina concerte online pe platformele de livestream (youtube, facebook, zoom, etc.), atat cele publice, cat si in regim privat (pentru petreceri corprate sau public care achizitioneaza bilete prin intermediul vendorilor), asiguram si servicii de livestream din studioul de podcast sau de la o locatie data.

In orice punct te-ai afla in cariera ta muzicala, avem uneltele si experienta necesara pentru a te ajuta sa faci urmatorul pas!

Productie audio personalizata

Stii exact ce ti se potriveste, si ai nevoie de un studio pentru a da viata ideilor tale muzicale?Trimite-ne cat mai multe detalii legate de sound-ul pe care il doresti, alaturi de cateva exemple de melodii care ti se par relevante, iar noi vom veni cu sugestii asupra modului in care acestea se pot imbina cel mai bine – asculta exemplele de pe pagina de productie muzicala customizata. Daca iti scrii propriile versuri sau compui propriile linii melodice si negative, dar simti ca au nevoie de productie aditionala – fie ca vorbim de orchestratie sau de compozitie sau text – acesta este cazul in care vom co-produce o melodie impreuna. Trimite-ne ideile tale, fie ca acestea sunt linii melodice vocale (acapella), versuri sau orice altceva ce ar putea reprezenta un punct de pornire, si noi ne vom ocupa de restul – productia instrumentalului, sau poate alte versuri, idei de linii melodice care sa iti puna mai bine in valoare vocea, idei de voci de backing (terte), inregistrari, mix si master – astfel incat sa rezulte o melodie care sa iti depaseasca asteptarlle, toate acestea pornind de la ideea ta.

Piese demo gata de a fi lansate cu vocea ta

Productiile noastre demo se licentiaza exclusiv artistului in baza unui contract de cesiune a masterului.

Te invitam sa asculti si sa alegi urmatorul tau single din numeroasele piese demo “radio ready” pe care le-am compus . Acestea sunt melodii complete (includ versuri, mixaj, masterizare, aranjament complet) si sunt disponibile pentru a fi inregistrate cu vocea ta si lansate! Tarifele lor difera in functie de complexitatea aranjamentului si a orchestratiei, si pot fi adaptate registrului tau vocal sau modificate pana cand simti ca sunt o completare muzicala fireasca a personalitatii tale artistice.

Studio Productie Muzicala

Echipa noastra de producatori, compozitori, textieri si ingineri de mix si master este gata sa accepte orice provocare cand e vorba de productie muzicala, acoperind o gama larga de genuri muzicale, de la muzica orchestrala sau cinematica pana la ... remix-uri dubstep. Lucram cu cei mai buni instrumentisti si muzicieni, la nivel local dar si de la distanta cu instrumentisti din intreaga lume (pentru inregistrari de instrumente specifice unei anumite zone, cum ar fi instrumente boliviene, pana la inregistrari mobile, atunci cand a trebuit sa captam sunetele in mediul lor natural). Orice ai avea nevoie, pregateste-te sa-ti depasim asteptarile, fie ca este vorba de a inregistra o orchestra reala, sau un instrument anume! Avem cele mai bune instrumente virtuale si efecte instalate in statiile noastre de lucru performante, optimizate pentru a rula cele mai solicitante sesiuni de orchestratie sau mixaj intensiv si masterizare folosind plugin-uri recunoscute pentru realismul si calitatea sunetului lor (precum favoritele noastre - pluginurile Acustica). Chiar daca in cea mai mare parte a timpului suntem implicati in proiecte ce tin de productia audio, ne ocupam si de domenii complementare, precum dezvoltarea carierei unui artisti and management artisti, editare muzicala, filmari videoclipuri, realizarea de lyric videos, consultanta music business , etc.

Ce face diferenta intre un studio audio profesionist si un home studio?

Experienta echipei, cumulata cu performantele tehnice datorate echipamentului din studio iti vor permite sa obtii sound-ul dorit

Tot mai des suntem abordati de artisti care se pregatesc pentru lansarea primului single din cariera lor muzicala si inca nu au pus la punct o strategie pentru acest scop. Primul pas pe care il facem este sa stabilim care sunt punctele forte si sa pornim de la ele, concomitent cu a puncta care ar fi lucrurile de evitat in aceasta etapa. Acestea sunt aspecte care tin mai mult de managament artistic, dar in prima faza orice cantaret ar trebui sa porneasca de la lucrurile elementare – stabilirea unei identitati artistice, construirea si redefinirea continua a acesteia. Bineinteles, cariera unui artist porneste de la si graviteaza in jurul melodiilor sale, prin urmare, in orice proiect este prioritara stabilirea unei directii si productia unui single care sa se potriveasca personalitatii si calitatilor vocale ale artistului respectiv. In prima faza, vom schita idei de compozitie care presupune a incerca mai multe tipuri de linii melodice, versuri, metrica, backing vocals, etc, rafinand continuu toate aceste elemente, pana cand ajungem in acel punct in care artistul se identifica total cu single-ul respectiv, si este gata pentru a-l inregistra si lansa. Contacteaza-ne pentru a rezerva studioul pentru o sesiune de consultanta . O alta consecinta a faptului ca productia muzicala a devenit mai facila o data cu dezvoltarea software-ului audio este cresterea numarului de producatori muzicali, care isi schiteaza ideile muzicale in propriul home-studio si apeleaza la studiouri profesioniste pentru inregistrari si alte procese care le depasesc posibilitatile tehnice sau experienta. Nu de putine ori astfel de producatori ne contacteaza pentru a ii ajuta in compozitia de linii melodice vocale principale (toplining) sau terte (backing vocals), pentru ca o linie melodica vocala se scrie avand in minte tipul de voce care va urma sa o interpreteze, si, bineinteles, gama in care este compusa melodia respectiva. Aceste procedee sunt incadrate in ceea ce tehnic poarta numele de productie vocala, iar cei care stapanesc aceste tehnici – producatori vocali.

Remixuri - o parghie de promovare eficienta

Unul dintre cele mai neglijate aspecte in promovarea unui single este acela de a nu ii face remixuri! Consideram remixarea unei melodii o etapa esentiala in promovarea acesteia, pentru ca remixul duce o compozitie buna (linie melodica si text) – prin schimbarea orchestratiei care sustine compozitia – catre un public de nisa, care poate nu ar fi rezonat cu varianta radio sau originala a piesei – de exemplu – un radio edit care s-ar incadra ca gen muzical in zona de balade pop, cel mai probabil nu ar fi difuzata intr-un club sau festival EDM – dar un remix electro, trap, dubstep, moombahton, etc. ar creste mult sansele ca acea compozitie sa capete o forma noua, pe gustul unui public consumator de muzica electronica. Asadar, in promovarea unei melodii, sfatul nostru este sa luati in considerare productia unuia sa mai multor remixuri, in subgenuri muzicale cat mai variate. Contacteaza-ne pentru o cotatie personalizata privind productia de remixuri!

Studio Mixaj si Masterizare

Suntem distribuitorul oficial in Ro a solutiilor de mixing si mastering oferite de Acustica Audio

Iti produci muzica in propriul home studio si iti doresti acel sunet profesionist, echilibrat, care sa se translateze in parametrii optimi pe orice mediu de ascultare? Afla mai multe detalii pe pagina noastra dedicata serviciilor de studio de mix si master, si trimite-ne proiectul tau pentru a primi o cotatie personalizata. Folosim pluginurile Acustica – pe care le consideram a fi cele mai bune emulatii ale echipamentelor hardware inalnite in studiourile de mixaj si masterizare din intreaga lume (SSL, Neve, Api, Maselec, D W Fearn, Shadowhills, Manley, Fairchild, Amek, etc.)

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    //
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?