Logo

Inchiriere bucatarie cu insula pentru filmare

Studio Culinar

Filmare retete culinare si cooking show-uri

Bucatarie cu insula, optimizata pentru filmare

 

Dupa filmarea unor reclame si cooking show-uri cu unii dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, ne-am dat seama cat de util ar fi sa avem permanent la dispozitie o bucatarie complet utilata, in care set-up-ul de lumini sa fie pe pozitii, si care sa aiba o deschidere suficient de larga pentru a permite filmarea multicamera, dar si spatiu suficient pentru a putea pozitiona echipamentul necesar. Nu de putine ori, bucatariile in care am filmat fie nu aveau suficient spatiu, fie erau dotate cu fronturi lucioase, in care se reflectau luminile, fie nu aveau o insula suficient de mare sau dotata cu toate cele necesare pentru a putea filma o reteta fara intreruperi, fie insula avea o hota deasupra care limita foarte mult pozitionarea camerelor.

Filmare retete, livestream / sesiune in direct

Locatia poate fi folosita atat pentru a filma si post-procesa ulterior, cat si pentru sesiuni de transmisiuni in direct

Asa ca am decis sa amenajam propria bucatarie, optimizata pentru a fi folosita pentru filmari, cu o latime de 4m, dotata cu o insula de 2.5m, intr-o camera de 11m lungime, astfel incat echipamentul necesar sa poata fi desfasurat la discretie. Corpurile fronturilor sunt mate, de un gri neutru, si blatul este de asemenea mat, negru marmorat. Locatia poate fi inchiriata pentru filmare, daca aveti nevoie doar de spatiul necesar pentru filmare, sau ne putem ocupa de tot ceea ce tine de productia video: scenografie, filmare si editare.

Inchiriere spatiu si set-up de echipament pentru filmare culinara

Tariful pentru inchierierea locatiei este de 100 eur / ora, intervalul minim de rezervare este de 4 ore, iar pentru cazul in care ne ocupam si de partea de productie video, putem face o oferta in functie de numarul de camere necesare, complexitatea editului, durata filmarilor, etc., sau putem propune solutii in baza unui buget disponibil. Varianta recomandata este de a filma intr-un numar suficient de camere: un cadru larg, fix, pentru a suprinde cotextul in care se desfasoara filmarea, una sau doua camere mobile, pentru cadrele medii si detalii, care vor adauga dinamica necesara montajului, o camera fixa deasupra blatului de lucru, pentru un plus de detalii, si, de ce nu, un slider pentru miscari fluide de camera. Daca se doreste, pot fi organizate si sesiuni de livestream, cu avantajul ca nu este necesara post-procesare, totul este transmis in timp real, comutandu-se intre camere. Am atasat un material exemplificativ care sa surprinda locatia si ceea ce poate fi filmat.

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

    Date contact studio
    0766379977
    contact@daw.ro
    //
    Salut, cu ce te-am putea ajuta?