Logo

Compozitori

& Textieri

Compozitor muzica / piese / cantece / melodii originale pentru copii si adolescenti

Trendurile muzicale se schimba de la an la an, iar generatiile noi sunt la curent cu cele mai fresh aparitii – prin urmare, si compozitia muzicala pentru tinerele talente trebuie sa tina pasul. Copiii si adolescentii nu se simt deloc atrasi sa isi incerce talentul in concursuri si festivaluri interpretand piese compuse cu cateva decenii in urma – acum ei sunt cei care dau tonul productiilor muzicale care sunt in top trending pe youtube si tot ce nu suna ca acolo este categorisit instantaneu ca fiind “depasit”.

Cu o bogata experienta in productia de piese moderne – Mihaela Cernea (Class) si Alex Toma au ridicat standardele in ceea ce presupune productia muzicala si compozitia de piese pentru copii si adolescenti, inserand cele mai fresh tendinte in melodiile pe care acestia le compun pentru tinerii aspiranti: fie ca e vorba de pop, trap sau pop-rock, toate productiile semnate de acestia au un sound inspirat de piesele care domina topurile radiourilor si pe care tinerii le fredoneaza non-stop.

Studio de inregistrari, melodii si piese (cantece) compozitii originale pentru copii si adolescenti

Pe langa piesele compuse special pentru copii si adolescenti, studioul nostru ofera si servicii de inregistrari de piese cover – de altfel, inainte de a inregistra o piesa compozitie originala, le recomandam celor care ne calca pragul sa inregistreze mai intai cateva piese cover, pentru a ne da seama ce fel de piese le-ar pune cel mai bine in valoare veleitatile vocale. Iata si cateva dintre cele mai recente exemple de piese inregistrate si filmate in studioul nostru de catre copii si adolescenti:

Compozitori muzica si textieri dedicati compozitiei muzicale pentru copii si adolescenti

Compozitorii de muzica pentru copii si adolescenti ai studioului nostru de inregistrari au o experienta bogata in lucrul cu copii: Mihaela Cernea (vocalul trupei Class, invitata sa jurizeze nenumarate festivaluri de muzica pentru copii, si totodata profesor de canto, absolventa de Conservator (sectia Pedagogie Muzicala) si Alex Toma, producator muzical, producator video, textier si inginer de sunet al carui palmares include cateva sute de piese inregistrate in studioul DAW. Cei doi au compus in cadrul studioului nostru muzica pentru adolescenti si copii de toate varstele, printre care se enumera trupa de adolescenti Alarma, dar si artisti solo precum Lexy B, Yssa, Diana Popa, Sanara. Puteti asculta mai jos cateva exemple din portofoliul de productie muzicala si productie videoclipuri pentru copii si adolescenti:

Productie videoclipuri melodii copii si adolescenti

Videoclipurile sunt produse de catre Alex Toma insusi, care, atunci cand nu compune si scrie piese muzicale pentru adolescenti si copii, se ocupa personal de regizarea videoclipurilor. Nu ezitati sa ne contactacti pentru o cotatie personalizata privind productia muzicala sau video, folosind formularul de contact de mai jos sau folosind mesagerie de whatsapp sau sunand direct la numarul de telefon de pe pagina de contact a studioului de inregistrari .

Testimoniale

 • Post Image

  Super atmosfera inainte de toate !!! Restul lucrurilor sunt detalii si le incadram la profesionalism !!! :)Pepe

 • Post Image

  O echipă uimitoare, a fost întotdeauna o plăcere de a lucra cu ei pentru simplul fapt că ei fac totul profesionist, cu pasiune. Multumesc pentru tot!Mia Gold

 • Post Image

  O excelenta experiență de înregistrare! Mulțumim pentru profesionalism!Golan

 • Post Image

  Profesionalism , implicare 10000%, calitate...simply the best!O colaborare de zile mari si o experienta superba ! Milioane de multumiri si aprecieri!Franny

Foto din studioul de productie audio

 • Post Image

  Tudor Chirila

 • Post Image

  Cheloo & Daniel Lazar

 • Post Image

  Uddi

 • Post Image

  Nadir

 • Post Image

  INNA

 • Post Image

  Dorian Popa

 • Post Image

  Anda Adam

 • Post Image

  Jo

Contact

Contact
Contacteaza-ne!

  Date contact studio
  0766379977
  contact@daw.ro
  //
  Salut, cu ce te-am putea ajuta?