Dupa ceva timp de absenta, cei de la Class revin in peisajul muzical autohton cu un nou single care se desprinde putin din “tendintele” actuale. Piesa este e o coproductie Class si WiseNoize, inregistrata la Class Studio si mixata si masterizata la DAW Studio de catre Alex Toma. O poti asculta aici:

Class – Painter Of My Soul [WiseNoize Co-Production] by Digital Audio Studio
Trupa Class are acum un nou manager (Carmen Mitranescu), care a gandit o campanie de promovare pe masura renumelui unei astfel de trupe. Dupa ce au facut turul emisiunilor de televiziune ( “Happy Hour“, “Neata cu Razvan si Dani“, “Observator“, “Focus Monden“, “Un Show Pacatos“, “Acces Direct”, “Danutz SRL“), urmate de emisiunile de radio (Kiss Fm, Pro Fm, etc.)si, bineinteles, cu sustinerea online de rigoare: blogul lui Dinculescu (Director de programe Radio 21), articolele de pe bzi.ro, Divercitycafe.ro, Urban.ro, Industria-Muzicala.ro, etc. , piesa se pregateste ca cucereasca playlisturile radiourilor si concertele majore in aceasta vara.

Pentru a fi in contact direct cu aparitiile, concertele si noutatile legate de cei de la Class, accesati pagina oficiala de Facebook a trupei aici.

Din comunicatul de presa lansat de Roton extragem esentialul: “Piesa este o compozitie a intregii trupe, adica a Mihaelei, a lui Florin, Vlad si WiseNoize si spune o poveste de dragoste, pe ritmuri electrizante de club si sound-uri noi, emanand in anumite pasaje o aroma de melancolie. “

Asadar, iata un alt exemplu concret despre ce poate face DAW Studio pentru artistii consacrati sau debutanti. Daca vrei sa fii urmatorul nostru exemplu de succes, nu ezita sa ne contactezi!