ECHIPA

 • img08

  Mihaela C. (Class)

  Compozitor, Vocal Coacher, Textier

  Vocea feminina a trupei Class, una dintre premiate trupe dance din Romania, dominand topurile ani de-a randul, Mihaela este si unul dintre vocal coacher-ii care pregatesc, alaturi de echipa Crinei Mardare, concurentii de la X-Factor. Totodata, este unul dintre cei mai prolifici compozitori din tara, cu peste 300 de compozitii publicate.

 • img08

  Alex Toma

  Compozitor, Textier, Inginer Sunet, Productie Video

  Pasionat de tot ce presupune latura tehnica a artei, Alex are experienta de peste 15 ani in domeniu. Tot el este si cel care se ocupa de departamentul de productie video, astfel incat, atunci cand nu este in studio, cel mai probabil este pe platoul de filmari.

 • img08

  DJ Undoo

  Dj, Producator, Turntablist

  Primul roman participant la campionatul mondial de DJ-ing -Red Bull Thre3style, Dj Undoo este unul dintre cei mai prolifici si respectati producatori din Romania. Preda cursuri de DJ si a impartit scena cu nume precum DJ Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher. De asemenea, face parte din Turntable Science, primul crew de DJ din tara.

 • img08

  Harvis

  Producator, Trompetist, Textier

  Harvis este unul dintre cei mai cunoscuti trompetisti din Romania (membru al HB Band), dar si unul dintre cei mai talentati producatori, abordand genuri dintre cele mai variate, fie ca vorbim despre ultimele tendinte ale muzicii dance sau productie de muzica cinematica.

 • img08

  Alex Nitu

  Producator, DJ

  Cariera de DJ a lui Alex si anii in care a populat topurile Beatport cu cele mai groovy productii se continua firesc cu rolul de producator de studio. Cand nu manevreaza butoanele, face orice chitara acustica, electrica sau bass, sa prinda viata!

 • img08

  Gilbert

  Chitarist, Producator, Textier

  Gilbert este cel mai tanar membru al echipei noastre. Pasionat de chitara, debordeaza de idei creative si este intotdeauna curios sa incerce abordari dintre cele mai indraznete.

Fidelizare de la prima colaborare. Indrazneste!

Program de lucru cu publicul:

Luni – Sambata

11.00 – 21.00

interpreti muzicieni vocalisti si instrumentisti cu care am colaborat

CONTACT & SOCIAL MEDIA

Langa Arenele BNR, Str. Dr Joseph Lister. Punct de reper: Metrou Eroilor, Piata Operei

Bucuresti, Cotroceni,  Romania

0766379977

Contacteaza-ne! Esti pregatit pentru o surpriza placuta?

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message