Date contact studio de inregistrari si productie audio-video DAW.RO

De ce sa alegi cel mai bine cotat studio de inregistrari, productie muzicala si productie video din Bucuresti

Daca esti in cautarea acelui studio de productie audio-video capabil sa-ti depaseasca asteptarile, putem deja sa iti spunem “Incantati de cunostinta!”. Fie ca este vorba de productia unui single, filmarea unui videoclip sau al unui spot, rezervarea unei sesiuni de studio pentru inregistrari, productie muzicala, remixuri, compozitie, mixaj sau masterizare, fiecare proiect in sine devine o provocare de a ne intrece pe noi insine in a asigura acel nivel de profesionalism care sa faca colaborarea pe viitoarele proiecte ca fiind singura optiune dezirabila.

Cotatii servicii productie audio – video, cinematografica si muzicala

Avand in vedere specificul variat de resurse implicate in productia cinematografica, video, dar si in productia muzicala, tarifele serviciilor oferite de noi se stabilesc pentru fiecare proiect in parte. Pentru o cotatie personalizata, te rugam sa ne trimiti cat mai multe detalii privind proiectul tau, impreuna cu referinte relevante si indicatii cat mai clare privind detaliile de executie, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu o oferta. De asemenea, daca ai deja un buget (realist) in care ai dori sa te incadrezi, iti vom spune care este recomandarea noastra de abordare a proiectului pentru cele mai bune rezultate.

Te invitam sa descoperi cele mai recente proiecte semnate de echipa noastra, accesand paginile dedicate: portofoliu studio productie audio si portofoliu productie video dar si sa citesti recenziile lasate de clientii nostri aici – Recenzii studio productie audio video Bucuresti.

Echipa

Experienta membrilor echipei este definitorie pentru succesul proiectelor noastre, si tocmai de aceea luam personal fiecare detaliu al colaborarii, atat din perspectiva domeniului nostru de expertiza, dar si din dorinta de a crea experiente cat mai placute pentru clientii nostri (un cuvant usor cam sobru pentru a-i defini pe cei care, invariabil ne devin prieteni, dupa o prima colaborare), astfel incat venim intotdeauna cu recomandari realiste asupra celei mai bune maniere de abordare a proiectului tau.

In ceea ce priveste productia audio si muzicala, Mihaela Cernea (Class), cu experienta a zeci de single-uri care au dominat topurile radiourilor comerciale autohtone, va fi alaturi de tine in studio in fiecare moment, pe parcursul inregistrarilor, sesiunilor de vocal coaching si/sau compozitiei single-ului tau, iar pe partea de productie video, mixaj si masterizare Alex Toma, cu experienta a sute de proiecte ce ii poarta semnatura, este cel care va avea grija ca toate detaliile stabilite in faza de pre-productie sa fie indeplinite intocmai, atat din prisma co-optarii celor mai bune solutii din piata (atunci cand specificul si avengura unui proiect o cere), cat si in ceea ce priveste multitudinea de aspecte creative care vor face diferenta si vor maximiza impactul asupra publicului tinta.

Pentru a rezerva studioul nostru, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766379977 sau prin email, folosind formularul de mai jos:

Fidelizare de la prima colaborare. Indrazneste!

CONTACT & SOCIAL MEDIA

Langa Arenele BNR, Str. Dr Joseph Lister. Punct de reper: Metrou Eroilor, Piata Operei

Bucuresti, Cotroceni,  Romania

0766379977

Contacteaza-ne! Esti pregatit pentru o surpriza placuta?

Numele si adresa de mail

Incantati de cunostinta!


Cum te putem ajuta?

Da-ne cat mai multe detalii despre proiectul tau si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.


studio inregistrari si productie audio-video Bucuresti - date contact