DEMO SONGS – Piese “radio-ready” gata sa fie lansate cu vocea ta

Productiile muzicale potrivite sunt si vor ramane cel mai important aspect al unei cariere muzicale de succes

Acesta este si motivul pentru care majoritatea artistilor consacrati isi aleg single-urile dintre cele mai bune compozitii demo pe care le primesc de la producatorii si compozitorii cu care colaboreaza, urmate apoi de sesiuni de inregistrari in studio, rafinand liniile melodice vocale  principale impreuna cu vocile de backing, pentru ca mai apoi, dupa mixaj si masterizare, sa rezulte melodia in formatul in care va fi lansata, toate acestea pentru ca publicul sa aiba sansa de a rezona pe deplin cu personalitatea si identiatea artistului respectiv.

Atunci cand nu suntem prinsi in proiecte de productie muzicala personalizata, in care artistul stie exact ce isi doreste si urmarim o directie indicata, lucram la demo-uri (demo songs) – productii muzicale complete, gata de a fi lansate! Avantajul acestor melodii demo este ca au trecut prin etapele esentiale de productie (compozitie, text, orchestratie) si sunt disponibile imediat pentru a fi semnate in cadrul unui contract de productie cu artistul care urmeaza a interpreta compozitiile respective.

Poti asculta mai jos piesele demo disponibile in catalogul nostru, le poti inregistra pe cele care ti-au atras atentia, urmand ca ulterior sa le alegi pe cele care ti se potrivesc in totalitate.

Melodiile noastre demo asteapta vocea potrivita pentru a le pune in valoare!

Piesele noastre demo sunt, bineinteles, compozitii originale,  realizate exclusiv in studioul nostru de catre producatorii, compozitorii si textierii nostri, astfel incat putem garanta oricand pentru autenticitatea acestora. Mai mult decat atat, ele sunt produse avand trendurile muzicale actuale in minte pentru a oferi artistilor un sound total relevant pentru stilul si publicul lor. Alegem cele mai catchy si “radio-ready” idei muzicale din cele schitate de echipa noastra de producatie muzicala pentru a le transforma in urmatorul tau single! Astfel, ai acces la un catalog de productii comerciale care sunt inspirate de piesele de succes ale momentului. Acestea pot fi mopdificate ulterior, dar daca nu ai gasit ceva care sa iti atraga atentia, iti recomandam sa ne contactezi in privinta unei productii customizate – compozitii originale personalizate stilului si vocii tale!

Una dintre situatiile cu care ne-am intalnit de-a lungul timpului este aceea in care un artist rezerva studioul pentru o sesiune de compozitie cu producatorii, textierii si instrumentistii alesi de acesta – de cele mai multe ori, astfel sesiuni se intind pe mai multe zile de studio si pot deveni costisitoare. Alteorii, artistii vin sa inregistreze pe demo-uri primite de la diversi producatori, schite in forma lor preliminara,- dupa inregistrarea vocilor, artistul nu are o imagine clara asupra felului in care va suna masterul final. Alegand melodiile noastre demo,  poti asculta in aceeasi zi varianta finala a piesei, , fara a mai fi nevoie sa astepti versiuni si modificari suplimentare, in urma unui schimb de impresii care poate dura saptamani intregi si poate consuma energie mentala inutil.  Alegand melodiile noastre demo, te poti concentra asupra altor detalii, precum scenariul videoclipului, locatii pentru filmare, etc – dar despre toate acestea poti citi mai multe pe pagina noastra de productie video.

Melodiile demo te ajuta sa iti rafinezi si sa iti definesti personalitatea artistica

Inregistrand zeci de melodii cover te vor ajuta sa capeti experienta si sa iti dai seama ce stiluri de interpretare iti pun in avantaj vocea, dar nu te vor duce prea departe in cariera artistica – risti sa devii urmatorul cantaret de karaoke pentru publicul tau. Imaginea si personlitatea unui artist se construiesc prin intermediul compozitiilor originale, in care publicul sa se regaseasca, cu care sa convertesti ascultatorii in fani – cei care iti vor sustine cariera de muzician cumparandu-ti muzica si bilete pentru concertele tale, impartasind single-urile tale cu prietenii si, in final, cei care te vor face sa te dezvolti ca artist.

Melodiile demo sunt unelte indispensabile pentru cariera ta ca artist, pentru ca iti ofera posibilitatea de a incerca mai multe abordari si de a le alege pe acelea care te vor face sa iesi in evidenta intr-o industrie muzicala deja aglomerata. Si – sa fim realisti – fiecare single lansat implica costuri considerabile, daca este facut cum ar trebui, dincolo de cele implicate de productia muzicala in sine, precum cele cu productia unui videoclip, promovare, etc. – astfel ca nu iti permiti sa alegi melodia nepotrivita pe care sa mizezi, luand in calcul toate acestea. Acesta este si unul dintre motivele pentru care te incurajam sa inregistrezi mai multe melodii demo inainte de a te hotara asupra aceleia care fi urmatorul tau single.

Avantajele de a lucra cu un studio profesionist de producatie muzicala

Am invatat o multime de lucruri in toti acesti ani in care am lucrat cu muzicieni din intreaga lume, intotdeauna cautand sa oferim cea mai buna experienta pentru colaboratorii nostri (nu ii putem numi “clienti”- ar fi un termen prea sec pentru a fi asociat cu ideea de muzica – pe care o consideram a fi cea mai inalta forma de transfer de emotie, in cele din urma. Am ascultat dorintele acestora si am incercat sa venim cu cele mai bune raspunsuri, apoi am cautat sa le perfectionam si sa le integram intr-un sistem personalizat orientat catre rezultate concrete care, in final, sa faca colaborarea cu studioul nostru sa fie singura optiune dezirabila pentru artistii cu care colaboram! Cateva dintre motivele care ar fi importante de amintit in ceea ce priveste compozitiile noastre:

  • Pentru compozitiile noastre (demo songs sau customizate) se semneaza contracte exculsive de productie – ceea ce inseamna ca doar artistul cu care semnam contractul de productie poate publica si monetiza masterul respectiv;
  • Toate contractele cu compozitorii sunt deja semnate si inregistrate in cadrul organismelor de gestiune a drepturilor de autor.
  • Avem un sistem flexibil de plata ( in transe, corespunzator fiecarui stadiu al procesului al colaborarii;
  • In cadrul sesiunilor de co-productie, in care autorul este si compozitor, drepturile de autor se impart corespunzator;W
  • Tratam fiecare proiect cu maximum de profesionalism – fiecare etapa si data de livrare stabilita va fi respectata intocmai!

Nu ezita sa iei legatura cu noi folosind formularul de contact. Trimte-ne cat mai multe detalii legate de proiectul tau si vom reveni cu o cotatie personalizata in urmatoarele 24 ore.

Demo Songs En pentru registrul vocal feminin

Demo Songs Ro pentru registrul vocal feminin

Demos Songs EN pentru registrul masculin