Cand productia muzicala si productia videoclipului au acelasi numitor comun: That Hipness!

Andy Van Pop lanseaza videoclipul pentru cel mai recent single al sau – RISE (feat. Holton)

Andy isi serbeaza majoratul cu stil: lanseaza videoclipul celui mai recent single al sau – RISE, acesta fiind cel mai recent dintr-o serie de single-uri pe care tanarul artist le lanseaza colaborand cu alti artisti. Cu Holton a mai colaborat si pe “Eggs in a basket” (Love Island song), si ne asteptam ca astfel de feat-uri sa continue pe viitor, rapperul impresionand cu accentul nativ si flow-ul impecabil.

Compozitia, textul si productia piesei ii apartin lui Andy, in timp ce Holton isi semneaza propriile versuri. Mihaela Cernea si-a pus palaria de producator vocal in studioul de inregistrari, iar de mixing si mastering s-a ocupat Alex Toma, care a scotocit cu grija prin plugin-urile de la Acustica pentru a gasi combinatia ideala de emulatii de preamp-uri, eq-uri si compresoare care sa completeze viziunea celor doi si sa obtina un produs finit care sa sune cat mai apropiat de piesele care sunt un heavy rotation in topurile radiourilor sau Billboard.

inregistrari, mix, master, productie, trap, pop, videoclip, productie video, productie audio, filmari, regizor
Andy Van Pop feat. Holton – R.I.S.E.

Videoclipul imbina sound-ul piesei cu viziunea artistului, folosind scene, incadraturi si un set-up de lumini avangardiste

Productia videoclipului este semnata de Alex Toma, mai ales dupa o fructuoasa colaborare pentru “Lost Ways“, videoclipul filmat in urma cu cateva luni in Cipru. De data aceasta, s-a urmarit o viziune mai “edgy”, prin urmare filmarile s-au intins pe parcursul a doua zile, in trei locatii diferite. S-a renuntat la multe dintre scenele filmate sub inspiratia momentului, pastrandu-se doar cateva elemente care sa adauge acea doza de “abstract” care sa te faca sa te mai uiti o data la videoclip, cautand dupa indicii: duelul dintre cele doua personaje feminine, scenele de la sala de biliard, oglinda, etc.

“RISE” este un proiect facut 100% urmand instinctul creativ, fara dorinta de a urmari retete, fara intrebari legate de rezultate si fara a avea asteptari. Este doar exprimare artistica sincera, caci la asta se rezuma ARTA, pana la urma, si acesta este ingredientul secret care te face sa vrei sa mai asculti o data.

Ai cateva minute pentru un trip? Stii ce ai de facut: