Pepe – Dragostea e un dar (Productie Videoclip)

Pepe, unul dintre cei mai populari artisti romani, alege studioul nostru ca fiind locatia ideala pentru noul sau videoclip – “Dragostea e un dar”, aceasta fiind a doua colaborare dupa filmarea videoclipului “Picaturi de dragoste“.

Filmare videoclip in studio cu Pepe
Productie videoclip Pepe – Dragostea e un dar (2017)

Pepe a dorit o atmosfera calda, care sa rezoneze cu mesajul transmis de versurile piesei; ambianta studioului nostru l-a convins imediat – si-a chemat colegii de trupa si in decursul a cateva ore am filmat incontinuu, insistand foarte mult pe detalii si incadraturi care sa surprinda emotiile interpretului.

Cu aceasta ocazie, cei care inca nu au avut ocazia sa ne viziteze studioul pot surprinde indeaproape incaperea dedicata celor care inregistreaza (cunoscuta si sub denumirea de “borcan”), in care se afla la loc de cinste celebrul microfon AKG C24, dar si camera in care se face mixajul si masterizarea, incarcata cu echipament specific unui studio de inregistrari (mai multe seturi de monitoare, controllere midi, synth-uri, clape, mixerul, etc.)

Detaliile care fac diferenta – echipament profesionist pentru filmari de inalta fidelitate

Pentru a surprinde atomsfera intima din studio, am pariat din nou pe Sony A7s Mk2 pentru capacitatile fantastice de filmare in conditii de luminozitate redusa, si nu ne-am inselat. Acesta a facut o echipa perfecta cu obiectivul Zeiss Loxia de 50 mm si Sony G Master series de 90 mm, dar si cu Samyang-ul de 24 mm, a carei apertura cu deschiderea de 1.4 a fost perfecta pentru cadrele de introducere.

Montajul materialului s-a facut in zilele imediat urmatoare, astfel incat videoclipul sa poata fi urcat in timp record pe canalul de youtube al artistului.

Puteti urmari videoclipul aici:

Cei interesati in a filma variante acustice sau live session-uri in studio sunt rugati sa ne contacteze pentru a obtine o cotatie personalizata – puteti regasi in pagina dedicata portofoliului video si alte exemple pentru standardele noastre de productie video.