One – We are one

“We Are One” – Piesa de debut, un vis devenit realitate

One este un tanar artist solo, compozitor si interpret, care isi scrie singur muzica si versurile. Deși este  foarte mândru ca poate face toate acestea, pentru piesa de debut a decis sa apeleze la studioul nostru de productie audio pentru a-i da soundul pe care il avea în minte. De fapt, ne-a trimis mai multe idei si am hotarat ca aceasta ar fi cea mai potrivita pentru piesa de debut. Am refacut de la zero orchestratia, am inregistrat in studio piesa pastrand in mare parte linia melodica din demo-ul trimis, si am facut impreuna un aranjament care sa puna cat mai mult in valoare ideea piesei. Un artist muzical independent nu poate face toate cele de mai sus singur. Abia si-a inceput călătoria și este nerabdator sa continue cu urmatoarele single-uri.

 

 

One ne-a impartasit si gandurile sale privind care sunt cele mai importante elemente necesare pentru a fi un artist independent de succes:

Talent – compensat prin multa munca. Doar talentul nu garantează nimic, dar este elementul care trebuie să fie acolo și trebuie să fie hrănit și dezvoltat.
Pasiunea. Ca în orice profesie, pasiunea pentru ceea ce faci este o necesitate. Fără pasiune, ti-ai ales domeniul gresit, oricare ar fi acela.
Credința. Încredere în tine însuți, încredere în ceea ce faci. Aceasta este, desigur, o necesitate
pentru că fără încredere în sine, nimeni altcineva nu va avea încredere în tine. Și crede că încrederea vine dintr-o etică a muncii. Doar punând capul în jos și continuand să mergi pe drumul tău, ignorându-i pe cei care te contrazic, învățând și învățând – pentru el au fost sute de zile petrecute compunand cântece, stergand totul si încercând din nou. Credința provine din toate acestea, pentru că înveți din greșeli și de aici se creează fundația ta.