Ce postam pe conturile de social media cu ocazia sarbatorilor de iarna?

Animatii video sau fotografii?

Braduti, reni, artificii, luminite, cadouri, globuri, Mos Craciuni, simboluri in spiritul Craciunului,

le-am integrat intr-o serie de propuneri de felicitari virtuale si mesaje video dedicate Craciunului si Anului Nou, gata de a fi licentiate pentru a fi postate pe platformele de social media.

Acestea sunt customizabile la nivel de text si materiale grafice folosite (foto, logo, culori, etc.), si sunt numerotate pentru a le putea identifica mai usor pe cele care v-au atras atentia, urmand sa discutam detalii legate de personalizarea acestora:

Acestea sunt disponibile doar pentru licentiere non-exclusiva, acest lucru fiind posibil in conditiile unor tarife considerabil mai mici (incepand de la 750 lei / livrabil) comparativ cu cele implicate de materialele licentiate exclusiv sau de tip “on demand” (incepand de la 3000 lei / livrabil). Bineinteles, putem veni si cu propuneri si concepte unice, personalizate pana la cele mai mici detalii si licentiate exclusiv, la cerere. Daca materialele foto/flyere sunt preferate pentru campaniile de social media, oferim si astfel de livrabile.

Secretul pentru a crea o comunitate solidă și implicată în social media este crearea continuă de conținut care să îi invite să răspundă la întrebări, să își împărtășească gândurile și să le stârnească interesul de a afla mai multe despre un anumit subiect.