De curand am inregistrat doua audiobook-uri despre educatia copiilor, a caror prezentare o aveti mai jos. Orice parinte care vrea sa aiba o relatie armonioasa cu copiii sai ar trebui sa le aiba “pe repeat”!

Dezvolta increderea in sine a copilului tau

 

 

Exemplele de succes din jurul nostru ne demonstrează cât de importantă este încrederea în sine. Iar încrederea se învaţă de mic, în primul rând de la părinţi. Cum să îl protejăm pe copil dar să îl şi încurajăm să fie independent, să aibă curaj şi să îşi asume responsabilităţi este o întrebare pentru fiecare părinte.

 

Ascultând acest material veți afla:

  • De ce este importantă încrederea în sine. Situaţii concrete de viaţă în care încrederea în sine face diferenţa între succes şi insucces
  • Să îşi identifice propriile surse de încredere în sine pentru a şti cum să le folosească în educaţia copiilor lor
  • Relaţia părinte – copil şi efectele ei asupra încrederii copilului
  • Care comportamente ale copilului arată că are încredere în sine
  • Care comportamente ale copiilor arată că mai avem de lucru
  • Posibile capcane în comportamentul părinţilor
  • Aliaţii părinţilor în dezvoltarea încrederii copiilor
  • Metode prin care copiii îşi pot dezvolta singuri încrederea în sine.

Timp de calitate cu copilul tau

 

 

Atunci când eşti un părinte ocupat poţi ajunge să te simţi copleşit de solicitările de zi cu zi.

Cu toţii am vrea să petrecem mai mult timp cu copiii, dar şi să muncim pentru a le oferi ce este mai bun. Cum să împăcăm aceste două lucruri în vremurile de astăzi?

Timp de calitate cu copilul tău” vă oferă idei de a transforma timpul petrecut cu copilul în unul benefic pentru relaţia cu copilul şi pentru dezvoltarea lui sănătoasă. Metodele pe care le veţi învăţa, împreună cu dragostea pe care o aveţi pentru copil, sunt darul cel mai frumos pe care îl puteţi face familiei dvs.

Le recomandam cu caldura, si, personal, intentionez sa fac cateva exemplare cadou unor parinti cu copii aparent problematici :).

Comenzile pot fi plasate aici: http://www.smartboxfamily.ro/audiobook.html