Alarma revin cu un nou single – “La Bal Sau La Spital”

Dupa aproape un an de zile de la lansarea primului lor single – “Young and free”, am lansat pe orbita noul single Alarma – “La bal sau la spital“, in care ne-am indepartat abordarea anterioara, respectiv, de o varianta pur acustica a orchestratiei, si am combinat influente EDM si dubstep cu “tobe cat Casa Poporului” (Leon Craioveanu a batut un nou record personal de febra musculara cu aceasta ocazie), din care nu putea lipsi un solo de chitara pe bridge care ar face si cel mai conservator rocker “sa dea o pleata” (bine, Mihnea Parauan!) si versuri inspirate din viata de zi cu zi a celor patru adolescenti (da, a inceput sa le cam fiarba sangele-n vene, asa ca de data asta mesajul piesei se refera la cat de complicata poate fi viata de indragostit la varsta aceasta) si interpretate cu zvac de Robert Gogoană , toate acestea pe un groove de bass marca Andy Ciobanu care sa te faca sa faci air guitaring de la prima strofa !

Single si videoclip nou Alarma - La Bal Sau La Spital
videoclip alarma la bal sau la spital

 

Acesta este, de altfel, si primul lor single care va fi lansat oficial exclusiv pe canalul lor de youtube, si de a carei editare ne vom ocupa exclusiv.

Muzica este semnata de Mihaela Cernea (Class), mama lui Leon, tobosarul trupei si de catre Alex Toma, aceasta fiind si formula in care videoclipul a fost co-produs.

Startul a fost unul foarte bun pentru adolescentii de la Alarma, si feedbackul  venit din partea fanbase-ului lor a fost pe masura asteptarilor. Ascultatorii lor au fost foarte receptivi la autenticitatea si hipness-ul versurilor, dar si la energia transmisa de ritmul alert al piesei, inregistrandu-se un numar record de share-uri la postarea cu linkul de youtube a videoclipului.

De ce Alarma incurajeaza tinerii artisti sa isi defineasca un stil propriu si sa uite de “retete”

Alarma: “Trendurile se schimba mai des decat schimbam noi jocurile, oricum, si astazi e normal sa fie asa. Poti sa comentezi de pe margine sau sa te adaptezi. Cu “Young And Free” am incercat sa ramanem in zona de pop-rock acustic, cu “La Bal sau La Spital” am vrut sa experimentam mai mult in studioul de inregistrari , iar reactiile celor care ne urmaresc (adolescenti cu varsta apropiata de a noastra, in jur de 16 ani) au fost cel mai bun instrument de masura! De acum incolo ne vom reinventa cu fiecare melodie si vom incerca sa transmitem un mesaj cat mai “pe bune” cu putinta. Dar, destul cu vorbaraia, va lasam sa va bucurati de o piesa care starneste chef de viata, conform studiilor de specialitate realizate in sala de repetitii 🙂 ”