Yssa – Summer time

Yssa, pe numele real Isabela Ilie, la doar 14 ani a reușit să se facă remarcată datorită calitaților vocale deosebite și pare a fi cea mai promițătoare descoperire din industria muzicală autohtonă. Atât profesorii de muzică celebri ce o pregatesc și îndrumă, cât și cunoscuții, o compară cu artista internațională Rihanna, dându-i Yssei porecla “Rihanna de Romania“.

Şcolită de profesori celebri ca tenorul Oliver PopaCrina Mardare  sau Mihaela Cernea, Yssa a scos, anul trecut, piesa „Let’s Get Louder“ şi acum şi-a lansat oficial un nou single, intitulat „Summer Time”, la care a lucrat cu Mihaela Cernea și WiseNoize, în studiourile Class Music.

Yssa s-a apucat de cântat datorită Rihannei, fiind fascinată de ea şi un fan declarat al acesteia. În plus, frumoasa puştoaică susţine că artista din Barbados, considerată una dintre cele mai în vogă şi mai iubite cântăreţe ale momentului,   este cea care a inspirat-o şi că speră să ajungă la fel de bună ca ea.

„Prima melodie pe care am înregistrat-o într-un studio profi a fost „Umbrella”, varianta Rihannei. O iubesc pe Rihanna şi îmi place foarte mult de ea. Are un stil unic şi de fiecare dată când îşi lansează un album nou face o schimbare şi aduce ceva nou, reuşind astfel  îşi păstreze fanii, dar să câştige şi alţii noi” a declarat Yssa pentru www.libertatea.ro.

Yssa are toate calităţile pentru a reuşi pe piaţa muzicală, fiind ajutată atât de vocea ei extrem de plăcută şi trăsăturile frumoase, cât si de echipa de profesioniști cu care lucrează. Single-ul „Summer Time” este produs de Mihaela Cernea, solista trupei Class, de sedința foto pentru piesă este responsabil Adrian Sitariu, make-up-ul fiind semnat Sorin Papa, iar de managmentul artistei se ocupă Carmen Mitrănescu.