Alexa –  “Sha-La-La

Este vara, si, ca sa ne putem bucura pe deplin de soare, avem nevoie de muzica buna. Pentru ca se pare ca de soare avem parte oricum, nimic nu ne poate inveseli mai bine decat o melodie ce promite a fi un super hit al acestui sezon, respectiv, single-ul de debut al Alexei, intitulat cum nu se poate mai melodios pentru o piesa estivala: “Sha La La”!

Melodia a fost produsa la Class Music Studio de catre Mihaela Cernea (Class) si Alex Toma (WiseNoize) , Alexa insasi fiind responsabila cu versurile in limba spaniola, pe care o studiaza de mica si de care este pasionata. Pe langa limba spaniola, este indragostita de dansurile latino si de streetdance, pe care le-a aprofundat in cadrul cursurilor organizate de Wilmark si CRBL, participand chiar la spectacole de profil. Preocuparile ei artistice nu se opresc aici, ba dimpotriva, am putea spune ca este un artist complet: studiaza arte plastice, este pasionata de design si moda, practica sporturi mai mult sau mai putin extreme (patinaj, snowboarding, bungee jumping), si , pentru ca este un muzician care isi ia in serios cariera, studiaza intens canto in cadrul scolii “Crina Mardare Music Experience”.Si ca tot am ajuns la muzica, sa facem o scurta prezentare a  acestei melodii.

Intro-ul anunta atmosfera optimista a piesei , cu o tema de synth foarte jucausa, care, alaturi de acordurile de chitara si riff-ul saxofonului, pregateste intrarea in strofa, care este interpretata foarte pasional (asa cum numai limba spaniola poate suna), dupa care refrenul apare ca o explozie de veselie! Te vei trezi fredonandu-l inca de la prima ascultare, inspirat de versurile pline de viata si energia instrumentalului:

Sha-la-la-la when we’re happy

Sha-la-la-la when the sun goes down

Sha-la-la-la in the moonlight

We’ll stay forever young

Versurile de pe bridge vin ca o invitatie la o permanenta vacanta la care fiecare dintre noi viseaza, si fac loc pentru un moment de respiro la jumatatea piesei: ”Dancing in the rain, in a summer day/ Running on a beach at the sunset/ That’s the way I wanna live my life”, dupa care urmeaza alte doua refrene, pentru a termina piesa in acelasi registru optimist, suficient cat sa ai ce fluiera in timp ce apesi butonul de “repeat”!

Piesa poate fi ascultata si descarcata aici :