Pepe este unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica latina din Romania. Alaturi de Latin Express, el este cel care a introdus muzica latina pentru prima data in Romania.Tot el a introdus si stilul Flamenco publicului romanesc.

Pentru noul sau single “Picaturi de dragoste”, artistul a apelat la echipa noastra in vederea realizarii unui videoclip. Am plecat de la o idee simpla, un live session intr-o locatia boema. Atmosfera creata de echipa noastra, puterea artistului de a transmite emotii si talentul trupei au dus la o un rezultat mai complex.

Scopul nostru a fost sa realizam un videoclip care sa reflecte personalitatea si muzica. Echipa noastra a lucrat intens sa reproduca emotia cantecului prin locatie, decor, lumini, etc.

O melodie plina de pasiune, transmisa in fiecare vers, ne-a inspirat la realizarea un videoclip intens care transmite aceeasi emotie cu fiecare cadru; mai multa traire si mai putine artificii tehnice.

Aceasta productie a fost terminata intr-un timp record, avand la dispozitie 3 zile pentru filmari si montaj, astfel incat sa poate fi difuzata de Valentine’s Day.

Ajuns la maturitate profesionala, Pepe este un artist complet si complex. Colaborarea cu un asemenea artist ne-a onorat si ne-a deschis apetitul pentru cat mai multe proiecte impreuna pe viitor.

 

pepe 4 pepe 3 pepe 1