Alarma este o trupa de adolescenti infiintata in 2013 sub indrumarea Mihaelei Cernea (Class). Cu sute de ore de repetii la activ si concerte in locatii precum Arenele Romane, Le Gaga, Madame Pogany, Club Tribute, concerte prin tara cat si aparitii TV in emisiuni de maxima audienta: Next Star, La Maruta, Rai da’ Buni. In prezent se pregatesc pentru participarea la emisiunea “Romanii au talent”.

Dupa cca doua saptamani petrecute in studio, a iesit la lumina si primul lor single – “Young and Free”, imediat dupa care ne-am apucat si de realizarea videoclipului.

Acesta cuprinde scene din viata activa a tinerilor artisti, precum filmari din concerte, acrobatii din skatepark, orasul vazut noaptea din perspectiva componentilor trupei ca biciclisti, trotteri si rollerbladeri, filmari intr-un hangar aviatic, etc. Robert, Andy, Mihnea, Leon si Ines impartasesc cu fanii pasiunile lor si le arata cum se desfasoara o zi de viata lor agitata.

Imaginile sunt rezultatul a trei zile de fimare, in trei locatii diferite si zeci de ore de post productie. Echipa noastra a realizat acest proiect cu mult entuziasm, pentru a va reda in imagini povestea unor tineri frumosi si talentati.

Pasiunea pentru muzica si spiritul tanar al trupei transmit senzatia de libertate, veselie, si entuziasm, care este si starea intregului videoclip.

alarma1alarma 2 alarma 4