Pictura / tablou digital personalizat dupa poza sau fotografie – cadouri originale

Cum sa faci o poza / fotografie sa arate ca un tablou / pictura / portret

Cadourile originale sunt intotdeauna o provocare, si sa nimeresti cadoul perfect fiecarei ocazii poate fi mai dificl decat pare. Propunerea noastra este una cat se poate de pretabila fiecarei ocazii – tablouri si picturi in format digital, personalizate dupa fotografii sau poze. Bineinteles, acestea sunt la o rezolutie suficient de mare pentru a fi printate, dar noi nu oferim servicii de print, pentru moment.

 

Mai sus regasiti cateva exemple (la o rezolutie redusa) de astfel de tablouri sau picturi digitale facute dupa fotografiile trimise de clientii nostri.

Trimite-ne fotografia pe care doresti  sa o transformi intr-un tablou digital / pictura digitala pe mail sau utilizand formularul de contact / whatsapp. Vom reveni in cca 1-2 zile lucratoare cu fotografia prelucrata, care va fi trimisa la rezolutie mare dupa confirmarea platii.

Cat costa transformarea unei fotografii intr-o pictura digitala?
Acest proces incepe de la 390 lei pentru o fotografie si se achita doar dupa ce va trimitem poza prelucrata (protejata de un watermark). Daca doriti realizarea unei picturi in ulei sau acuarela, acestea au preturi incepand de la 300 eur, in functie de complexitatea si dimensiunea dorita, si necesita achitarea unui avans de minimum 50%.

Pentru realizarea unei picturi digitale dupa o fotografie, este recomandat ca fotografia sa aiba o rezolutie suficient de mare.