Dan Miezi – Inima plange remix

Dan Miezi lanseaza videoclipul celui mai recent remix lansat – Inima Plange (Tropical House Remix)

Pentru ca vroiam sa evadam din peisajul urban, pentru filmarea acestui videoclip am decis sa filmam la mare, mai ales ca se potrivea cu genul muzical ales pentru remix. Asadar, am luat legatura cu scoala de dans Total Dance Center din Constanta, cu care am colaborat pentru partea de coregrafie si figuratie, ne-am sincronizat programul sperand sa gasim o zi in care vremea sa fie de partea noastra, si, odata ajunsi acolo,  am filmat la foc automat  pe plaja si faleza din Constanta, in apropierea Cazinoului Constanta.

Daca videoclipul variantei originale a piesei “Inima plange” a avut un mood romantic, pentru acest remix, la fel cum a fost cazul si pentru videoclipul  remixului “Kizomba este”, am dorit ceva dinamic, care sa surprinda cat mai bine elementele de coregrafie, dar si atmosfera de toamna tarzie pe litoral , pescarusi, mare, valuri…

Daca pana acum Dan Miezi  a abordat stiluri specifice in albumele sale anterioare (Kizomba, Tarraxinha, Zouk, etc.), albumul la care lucreaza in acest moment va avea un sound cu puternice influente de reggae.

Pentru ca foarte multi romani se intreaba de ce canta un artist angolez in limba romana, ei bine, raspunsul este unul simplu – Dan Miezi a petrecut suficient de mult timp in tara noastra, iar cele doua piese inregistrate in limba romana au fost dedicate comunitatii de kizomba  din Romania, care este intr-o continua si efervescenta crestere.

Dan ar vrea sa fie o sursa de inspiratie pentru alti artisti, avand o atitudine extrem de joviala si deschisa catre nou, imbratisand asocieri cu genuri muzicale si stiluri de dans cat mai variate.

Asadar, va invitam sa urmariti videoclipul remixului “Inima plange”, si, bineinteles, sa il share-uiti, daca v-a placut, dar si sa va abonati la canalul de youtube, pentru a fi la curent cu discografia artistului.