Fie ca te-a atras dintotdeauna sau ai inceput de curand sa visezi la a avea o cariera de artist, astazi este mai usor ca niciodata sa ai propriile tale melodii, si mai greu ca niciodata sa te faci intr-adevar remarcat, intr-o lume in care internetul deschide zilnic sansa de expunere catre un public potential urias, dar deja “rasfatat” de multitudinea de variante pe care le are in a-si alege muzica.

Asadar, ce e de facut in aceste circumstante?

In primul rand, esentialul: ai nevoie de o melodie sau un demo-kit realizate impecabil, desi acesta e doar inceputul de drum. Dupa ce realizam impreuna o melodie care sa aiba sanse reale de a fi promovata/difuzata, iti suntem alaturi prin a te indruma catre persoanele de contact potrivite (reprezentati ai caselor de discuri, organizatori de evenimente, posturi de radio, etc.) Intr-un climat precum cel oferit de industria muzicala actuala, pentru a putea lansa/mentine un artist pe piata, capitalul relational este esential! Cu atat mai mult cu cat casele de discuri sunt tot mai interesate in artisti care sa aiba definita o traiectorie clara, suntem alaturi de tine in tot acest proces.

In cazul in care vrei doar sa te exprimi prin muzica la nivel de hobby, te incurajam prin suportul nostru total. Fie ca e vorba despre inregistrarea unui cover sau a unei melodii originale, primul pas e sa stapanesti tehnicile de interpretare potrivite. Daca ai nevoie de indrumare, iti punem la dispozitie un instructor vocal pe durata inregistrarilor, si, daca acest lucru nu e suficient, iti recomandam cu caldura sa urmezi cursurile de canto din cadrul scolii “Crina Mardare Music Experience”,  cu care avem o stransa colaborare.

Daca vrei sa te ocupi de productia audio si ai nevoie de oameni care sa te ajute sa iti exprimi cu succes ideile muzicale, suntem aici pentru tine. Da-ne cat mai multe detalii despre cum vrei sa sune materialul tau, si noi te ajutam sa le transpui in muzica. Daca ai nevoie de voci, instrumentisti sau colaboratori pentru proiectul tau, putem organiza castiguri cu oamenii din baza noastra de date.

Intrebari frecvente

I: Acceptati orice proiect?
R: Pentru a putea oferi cele mai bune servicii, trebuie sa ramanem oarecum exclusivisti. Ne place sa lucram doar cu oameni dedicati, care inteleg ca pentru a reusi in acest domeniu e nevoie de multa perseverenta, si care sunt dispusi sa coopereze cu noi pana la cele mai mici detalii, pentru ca rezultatul final sa fie relevant pentru ambele parti.

I: Ce oferiti artistilor?
R: Raspunsul la aceasta intrebare este legat de fiecare artist in parte. Putem satisface cele mai pretentioase gusturi, cat timp punem la punct un plan viabil impreuna.

Q: Va axati doar pe anumite genuri muzicale?
A: Nu. Daca ideile noastre te inspira, sau viceversa, putem lucra impreuna! Puteti asculta exemplele expuse, care acopera o gama larga de genuri muzicale, de la pop si RnB, la Club si Electro. Avem in portofoliul nostru multe alte exemple, constand in muzica pentru reclame, filme documentare, IVR, etc.

Doresti sa pastram legatura? Aboneaza-te la newsletterul nostru!

Ai intrebari sau vrei sa ne impartasesti ceva? Foloseste formularul de contact si iti vom raspunde in cel mult 24 ore!