Artist Management Portofoliu Audio Portofoliu Video Productie Audio Productie Video

Lexy B – “Fosforescent”

August 3, 2018
Post Image

LEXY B – “Fosforescent” sau cat de important este sa compui piese care sa se potriveasca personalitatii artistului

Intr-o industrie muzicala atat de aglomerata, prima noastra recomandare pentru un artist aflat la inceput de drum este aceea de a-si alege cu grija piesele cu care doreste sa se lanseze si sa atraga atentia publicului, din doua considerente: cel al identitatii artistice (nu recomandam niciunui artist sa se lanseze cu piese de compromis – fiecare single trebuie sa il reprezinte 100% si apoi, cel al costurilor – orice single nou atrage dupa sine costuri cu productia muzicala (productia instrumentalului, inregistrarile in studio, mixaj, masterizare, remixuri, etc.) dar si cu productia videoclipului (un lyric video fiind minimum de prezentare video cu care ar trebui ca un artist sa isi “impacheteze” un single), si totul trebuie optimizat la maximum – de la alegerea unei piese pana la gasirea unui regizor care sa stie sa aleaga cea mai buna idee in jurul careia sa fie produs un videoclip.

Cu Lexy B deja aveam un istoric in ceea ce priveste experienta de studio – inregistrase deja doua piese cover in studioul nostru de inregistrari si incepusem sa ne facem o idee despre ce i s-ar potrivi pe voce, toate acestea completate cu experienta acumulata in cadrul lectiilor de canto ( la Crina Mardare Music Experience). Prin urmare, la o prima discutie despre o compozitie originala, am rugat-o sa ne arate cat mai multe exemple de piese care ii plac foarte mult si care cred ca i s-ar potrivi personalitatii ei artistice – desi plaja a fost variata, am identificat acele elemente care ii placeau – de la mesajul versurilor la sound-ul piesei, la felul in care piesele respective ii sunau pe voce. Avand aceste elemente, am inceput sa schitam o idee de orchestratie si mai multe variante de linii melodice. A doua intalnire in studioul de inregistrari a fost dedicata incercarii mai multor variante de linii melodice vocale principale si de backing. Experienta acumulata in cadrul orelor de canto a fost evidenta, pentru ca Lexy B a reusit sa traga un prim demo din doar cateva incercari. Acest demo a fost mai departe imbunatatit alaturi de profesorul de canto si chiar personalizat prin propriile artificii de interpretare. Cateva zile mai tarziu, a revenit in studio pentru a imprima piesa si pentru a discuta despre videoclip.

Ideea unui videoclip ar trebui sa se cupleze perfect cu starea si mesajul piesei

 

Portofoliu Portofoliu Audio

Cum sa te redefinesti continuu ca artist de hip-hop / K-Pone – “Self Made”

April 4, 2018
Post Image

K-Pone se redefineste continuu ca artist de hip-hop intr-o industrie muzicala care defavorizeaza acest gen muzical. Isi petrece o marte parte din timp in studioul de inregistrari, scriind versuri, incercand mai multe variante de flow pe beat-uri (instrumentale), rafinand incontinuu productiile sale cu sesiuni de mixaj si masterizare, pentru a fi la curent cu sound-ul actual.

Read more
Portofoliu Portofoliu Audio

Mia Gold – “Leopardo”

March 30, 2018
Post Image

Mia Gold dovedeste inca o data ca este un artist complet si ne arata ca nu este chiar atat de greu sa produci o piesa compozitie originala, sa scrii propriile versuri, sa compui o linie melodica catchy, sa o promovezi, si, mai ales, sa iti dezvolti propria identitate artistica – inca de la primul single.

Read more
Portofoliu Portofoliu Audio Portofoliu Video

De la productie muzicala in studio, la filmarile videoclipului “Love Greater Than”

August 12, 2017
Post Image

Love Greater Than este un exemplu de co-productie in care munca de echipa a fost factorul decisiv. Artistul (Tobiloba) s-a ocupat de partea de cautarea locatiei (location scouting), costume, regie, scenografie, talent scouting – figuratie iar noi de partea tehnica – indicatii regizorale, filmare, editare, color grading. Pe partea de productie audio, Tobi a fost autorul si textierul piesei, iar noi ne-am ocupat de orchestratie, inregistrari, mix si master.

Read more