Portofoliu Portofoliu Audio

Cum sa te redefinesti continuu ca artist de hip-hop / K-Pone – “Self Made”

April 4, 2018
Post Image

K-Pone se redefineste continuu ca artist de hip-hop intr-o industrie muzicala care defavorizeaza acest gen muzical. Isi petrece o marte parte din timp in studioul de inregistrari, scriind versuri, incercand mai multe variante de flow pe beat-uri (instrumentale), rafinand incontinuu productiile sale cu sesiuni de mixaj si masterizare, pentru a fi la curent cu sound-ul actual.

Read more
Portofoliu Portofoliu Audio

Mia Gold – “Leopardo”

March 30, 2018
Post Image

Mia Gold dovedeste inca o data ca este un artist complet si ne arata ca nu este chiar atat de greu sa produci o piesa compozitie originala, sa scrii propriile versuri, sa compui o linie melodica catchy, sa o promovezi, si, mai ales, sa iti dezvolti propria identitate artistica – inca de la primul single.

Read more
Portofoliu Portofoliu Audio Portofoliu Video

De la productie muzicala in studio, la filmarile videoclipului “Love Greater Than”

August 12, 2017
Post Image

Love Greater Than este un exemplu de co-productie in care munca de echipa a fost factorul decisiv. Artistul (Tobiloba) s-a ocupat de partea de cautarea locatiei (location scouting), costume, regie, scenografie, talent scouting – figuratie iar noi de partea tehnica – indicatii regizorale, filmare, editare, color grading. Pe partea de productie audio, Tobi a fost autorul si textierul piesei, iar noi ne-am ocupat de orchestratie, inregistrari, mix si master.

Read more