Meralli – “Feel Good”

Dupa single-urile “Inna Di Jungle” (EN) / “Dau Vara Mai Tare” (RO), Meralli lanseaza “Feel Good”, O Combinație Explosivă de Ritm și Versatilitate

Colaborarea dintre Alex Toma, Mihaela Cernea și talentata cântăreață Meralli a dat naștere acestei piese plina de energie, care se remarcă prin sound-ul său distinct de pop, R&B și elemente electropop, reprezentând o abordare fresh și eclectică în lumea muzicală. Aranjamentul melodiei angreneaza o paletă variată de sunete, inclusiv beat-uri sincopate și sintetizatoare vibrante. Această combinație oferă piesei o textură sonoră complexă și atrăgătoare.

Meralli, cu vocea sa puternică și versatilă, adaugă un element distinct melodiei. Versurile piesei explorează senzualitatea si dragostea vibranta, a carei tensiune este perfect redata de catre cei doi dansatori din videoclip: Mona (https://www.instagram.com/unemonique/) si Cheick (https://www.instagram.com/cheickmoh.s/).

Videoclipul plin energie completează experiența auditivă oferită de melodie. Coregrafia și estetica vizuală reflectă completeaza perfect dinamica si muzicalitatea celui mai recent single Meralli.

 

 

Muzica si versurile sunt semnate de catre Mihaela Cernea si Alex Toma, o productie DAW.RO.