O colaborare internationala inedita surprinde piata muzicala romaneasca cu un nou proiect: Nadir – “Leylia” , intre artistul arab si Class Music  Studio,  rezultand o melodie clubbing cu influente orientale,  debordand de energie si romantism.

Muzica si textul sunt semnate de Mihaela Cernea, Alex Toma (WiseNoize) si Nadir, pornind de la experienta personala a artistului, transpusa in tendintele actuale ale muzicii de club. Totul a inceput cu dorinta artistului de a face ceva original. Combinand influentele occidentale ale orchestratiei cu linia melodica si textul in limba araba, si, mai ales, interpretarea in sine, colorata cu inflexiunile specific orientale, a rezultat o piesa care se incadreaza in tendintele pieselor de top internationale, astfel de colaborari fiind foarte apreciate in acest moment.

Versurile descriu o poveste de dragoste neimplinita, traita de artist de curand. Pasiunea cu care se intepreteaza si timbrul foarte melodios induc melancolie, in timp ce instrumentalul  aduce o nota de energie pozitiva care te va face sa dansezi de la primele masuri ale melodiei, fie ca o asculti la radio sau in club.

Nadir  este un tanar de 23 de ani, cu tripla cetatenie, tatal fiind irakian, mama romanca, el fiind nascut in Libia. Studiaza intens muzica, fructificand cu success coordonatele native care il fac sa iasa in evidenta atat ca aparitie scenica, cat si din punct de vedere a calitatilor vocale.

Cu fiecare ascultare, suntem siguri ca piesa va urca in topul preferintelor personale ale fiecaruia. Enjoy!

Puteti asculta si descarca piesa aici: