“Mueve tu cuerpo” este un noul single al lui Hevito, dominicanul care adauga spirit latin autentic muzicii de club din Romania. Melodia este produsa de Mihaela Cernea, Alex Toma(WiseNoize) si Hevito la Class Music Studio, de unde au fost lansate recent si piese precum  “Leylia” (Nadir), “Falling for you” (Yvee), “Let’s get louder” (Yssa) , “I’m sorry” (Kayla), “Painter of my soul” (Class), si altele.

Originar din Punta Cana, Hevito a crescut inconjurat de muzica latino, plaje insorite si palmieri, aceasta fiind si atmosfera pe care o degaja  aceasta melodie. “Mueve tu cuerpo” este o invitatie la dans pasional si energic in stil autentic latin, in combinatie cu soundul specific cluburilor europene.

Intro-ul melodiei capteaza instant atentia ascultatorilor cu acorduri de chitara si tonul optimist al tanarului dominican, dupa care combinatia de voce rap, beat-ul puternic si basul sincopat te fac sa te misti inca de la primele masuri ale strofei. Refrenul debordeaza de veselie si te face sa vrei sa il asculti din nou si din nou. Sfarsitul melodiei are o variatie a refrenului care suna foarte “fresh” si , inainte sa iti dai seama, vei fi apasat deja butonul de repeat!

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant cand spunem ca piesa aceasta va face senzatie in aceasta vara, va puteti convinge ascultand si descarcand piesa de la oricare din linkurile de mai jos. Enjoy!