Compozitor muzica / piese / cantece / melodii originale pentru copii si adolescenti

Trendurile muzicale se schimba de la an la an, iar generatiile noi sunt la curent cu cele mai fresh aparitii – prin urmare, si compozitia muzicala pentru tinerele talente trebuie sa tina pasul. Copiii si adolescentii nu se simt deloc atrasi sa isi  talentul in concursuri si festivaluri interpretand piese compuse cu cateva decenii in urma – acum ei sunt cei care dau tonul productiilor muzicale care sunt in top trending pe youtube si tot ce nu suna ca acolo se categorisit instantaneu ca fiind “depasit”.

Cu o bogata experienta in productia de piese moderne – Mihaela Cernea (Class) si Alex Toma au ridicat standardele in ceea ce presupune productia muzicala si compozitia de piese pentru copii si adolescenti, inserand cele mai fresh tendinte in melodiile pe care acestia le compun pentru tinerii aspiranti: fie ca e vorba de pop, trap sau pop-rock, toate productiile semnate de acestia au un sound inspirat de piesele care domina topurile radiourilor si pe care tinerii le fredoneaza non-stop.

Studio de inregistrari, melodii si piese (cantece) compozitii originale pentru copii si adolescenti

Pe langa piesele compuse special pentru copii si adolescenti, studioul nostru ofera si servicii de inregistrari de piese cover – de altfel, inainte de a inregistra o piesa compozitie originala, le recomandam celor care ne calca pragul sa inregistreze mai intai cateva piese cover, pentru a ne da seama ce fel de piese le-ar pune cel mai bine in valoare veleitatile vocale. Iata si cateva dintre cele mai recente exemple de piese inregistrate si filmate in studioul nostru de catre copii si adolescenti:

Compozitori muzica si textieri dedicati compozitiei muzicale pentru copii si adolescenti

Compozitorii de muzica pentru copii si adolescenti ai studioului nostru de inregistrari au o experienta bogata in lucrul cu copii: Mihaela Cernea (vocalul trupei Class, invitata sa jurizeze nenumarate festivaluri de muzica pentru copii, si totodata profesor de canto al scolii de canto Crina Mardare Music Experience, absolventa de Conservator (sectia Pedagogie Muzicala)) si Alex Toma, producator muzical, textier si inginer de sunet al carui palmares include cateva sute de piese inregistrate in studioul DAW.

Cei doi au compus in cadrul studioului nostru muzica pentru adolescenti si copii de toate varstele, printre care se enumera trupa de adolescenti Alarma, dar si artisti solo precum Lexy B, Yssa, Diana Popa, Sanara. Puteti asculta mai jos cateva exemple din portofoliul de productie muzicala si productie videoclipuri pentru copii si adolescenti:

Productie videoclipuri melodii copii si adolescenti

Videoclipurile sunt produse de catre Alex Toma insusi, care, atunci cand nu compune si scrie piese muzicale pentru adolescenti si copii, se ocupa personal de regizarea videoclipurilor. Nu ezitati sa ne contactacti pentru o cotatie personalizata privind productia muzicala sau video, folosind formularul de contact de mai jos sau folosind mesagerie de whatsapp sau sunand direct la numarul de telefon de pe pagina de contact a studioului de inregistrari .

.

Piese demo disponibile pentru copii si adolescenti

Daca doresti sa asculti cateva din piesele disponibile pentru vanzare in acest moment, te asteptam pe pagina noastra dedicata pieselor demo.

Your Email (required)

Subject

Your Message

Send
Send
compozitori textieri studio inregistrari muzica copii cantece melodii adolescenti