SampLe Alex feat. Ameras – Singuri In Doi

“Singuri In Doi” – Primul feat. al lui SampLe Alex cu duo-ul feminin Ameras

SampLe Alex este un emcee cu care studioul nostru de productie audio are deja o colaborare de durata. De data aceasta, soundul piesei este unul cu influente soul-rnb, si pentru ca refrenul cerea o abordare feminina, Alex a scris nu doar versurile sale, ci si versurile si linia melodica a refrenului, care a fost interpretat de duo-ul Ameras.
Melodia a fost inregistrata in Cluj, la studioul Torion, ocazie cu care ii salutam, le multumim pentru profesionalism si speram sa mai colaboram si pe alte proiecte cu artisti locali.

Melodia poate fi ascultata si pe Spotify: https://open.spotify.com/track/7o9lFpQTLCHHAqXuCiUjcZ?si=e5a1ab15746c43b4

 

 


Pe măsură ce pătrundem în această piesă captivantă, primul lucru care ne frapează este ambianța eterică creată de vocile soulful ale Evelinei si Danielei, fetele de la Ameras. Acordurile melancolice de chitara de pe intro pregătesc terenul pentru o călătorie profund emoțională. Ritmul lent și constant al cântecului acționează ca o îmbrățișare reconfortantă, atrăgându-ne și invitându-ne să reflectăm asupra propriilor noastre experiențe personale.

Versurile sincere vorbesc despre distanță, separare și dorința de a fi reunit cu o persoană iubită. Ele ne amintesc de natura dulce-amară a relațiilor, în care bucuria conexiunii este adesea însoțită de durerea separării.

Când vocea lui Alex se alătură vocilor feminine, are loc o sinergie magică. Armoniile lor se îmbină perfect, ridicând cântecul la noi înălțimi și amintindu-ne de dorința universală de apropiere și conexiune.

“Singuri in doi” este mai mult decât un simplu cântec; este o călătorie introspectivă care atinge teme legate de dragoste, separare și condiția umană. Acesta servește ca un memento că distanța, fizică sau emoțională, poate fi depășită prin forța iubirii noastre și puterea experiențelor noastre comune.