Logo

Lexy B

Lexy B
 • Fosforescent Lexy B
  Lyrics
  Fosforescent

  Muzica & Versuri: Mihaela Cernea, Alex Toma O productie https://www.daw.ro/
  Tu, erai fructul interzis, Nici in vis nu mi-am permis sa cred in imposibil Cand toti prietenii mi-au zis c-o sa cad din paradis Erai irezistibil Prerefren: Si-am zburat direct in soare, M-am aprins atat de tare Si-am ramas cu inima plutind in nori , amandoi Refren: Sange fierbinte, fosforescent, imi curge prin vene, ma arde incet Cand amandoi aprindem noaptea Zambetul tau, usor inocent, e-acel labirint in care ma pierd Sarutul tau e efervescent Strofa 2: Iti cer prea mult? Abia m-am incalzit! La tine-n brate apusu-i rasarit M-ai lovit ca un meteorit, m-ai aruncat in infinit Doua saruturi mai tarziu am inteles ca e destin Si nu regie de cinema, suntem liberi ca nimeni altcineva

Available now on:
Appears on:

"Fosforescent", single-ul de debut Lexy B, este o combinatie de moombahton si pop. Explozia de energie de pe refren cerea un videoclip colorat si vesel, astfel incat titlul piesei si versurile au fost gandite in paralel cu scenariul videoclipului.

Productia acestui single a fost o insiruire de intamplari fericite: Lexy B si-ar fi dorit ca piesa de debut sa fie una vesela, cat mai specifica caracterului efervescent specific adolescentei. Prin urmare, Mihaela Cernea (Class) si Alex Toma, cei care semneaza muzica si versurile, au petrecut cu Lexy cateva ore in studioul de inregistrari, incercand sa gaseasca acel echilibru intre un sound modern si un mesaj care sa fie cat mai potrivit unei productii dedicate adolescentilor. Cei doi producatori muzicali stiau ce ii pune cel mai bine vocea in valoare, dupa ce au testat cum ii suna vocea, inregistrand in studio mai multe piese cover, astfel incat linia melodica a fost creata in registrul cel mai favorabil ambitusului ei. Dupa cateva repetitii cu profesorul de canto, Lexy B era pregatita sa intre in studio pentru inregistrari, si, cateva zile mai tarziu, mixajul si masterizarea erau gata, urmand pregatirile pentru filmarea videoclipului.

 • Released
  2018-08-03
 • BMP
  101
 • Length
  1:02
 • Genres
  Pop
 • Buy
 • Share
//
Salut, cu ce te-am putea ajuta?