Meralli – “Dau Vara Mai Tare” si “Inna Di Jungle”

Single-ul de debut Meralli: “Inna Di Jungle” (EN) / “Dau Vara Mai Tare” (RO), este un cântec dance pop vibrant, care întruchipează esența verii, cucerind inimile iubitorilor de muzică din întreaga lume cu o linie melodica moderna și ritmul său contagios. Meralli intra in forta in industria muzicala cu un imn al libertății, al petrecerii și al sentimentului de fericire, încapsulând perfect spiritul lipsit de griji al sezonului estival.

Încă de la primele masuri, piesa îi duce pe ascultători într-un paradis tropical, unde plajele scaldate in soare și valurile devin fundalul unei petreceri de neuitat. Amestecul energic de influențe moombahton, pop și dancehall creează un ritm irezistibil care invită pe toată lumea să se lase liberă și să îmbrățișeze momentul. Vocea artistei dă viață versurilor, inducand acea stare de bucurie si libertate tocmai prin maniera interpretarii.

Videoclipul completează perfect atmosfera plină de viață a melodiei, o odă adusă libertății și fericirii pe care numai sezonul estival le poate aduce. Filmat intr-un peisaj care exemplifica perfect atmosfera de vacanta, videoclipul îi cufundă pe spectatori într-o lume colorată și vibrantă a fericirii estivale, amplificând și mai mult atmosfera vibrantă, invitându-i pe urmaritori să se alăture sărbătorii, cu imaginile sale pline de soare, peisajele uimitoare și secvențele de dans.

Versurile sunt despre a cauta bucuria in fiecare moment al vietii, dar mai ales despre a-ti trai viata ca pe o continua vacanta. Îi încurajează pe ascultători să se cufunde în spiritul lipsit de griji al verii. Refrenul molipsitor al cântecului devine un imn al eliberării și un memento pentru a savura experiențele pline de bucurie ale vieții. Fie că sunteți în căutarea unui moment de evadare sau pur și simplu căutați un cântec pe care să dansați, aceasta este coloana sonoră perfectă pentru sezonul estival.

 

 

Muzica si versurile sunt semnate de catre Mihaela Cernea si Alex Toma, o productie DAW.RO.