Orice productie de film isi gaseste un aliat  in muzica. Imaginile acompaniate de o muzica expresiva redau  mult mai puternic orice senzatie.

Totusi sunt si alte laturi ale industriei entertainment care pot beneficia de amplificarea emotiilor retransmise de o succesiune de imagini, prin sincronizarea acestora cu muzica adecvata.

In urma cu cateva zile am fost contactati de un escape room pentru a compune fundalul muzical. Ne-au transmis cateva referinte si ne-am apucat imediat de treaba.  Echipa noastra de orchestratori a prins din zbor mood-ul necesar pentru ca rezultatul final sa completeze ceea ce nu putea fi exprimat in brieful clientului.

Experienta noastra in orchestratii de tip cinematic a facut posibila predarea materialului in 24 de ore.  Reactia clientului: “Wow, este foarte frumos si bine armonizat, imi place, exact pe gustul meu! 🙂 Presimt ca vom mai colabora din nou in curand!”

Pregatim deja detaliile pentru ca echipa noastra sa se ocupe si de productia video de prezentare a escape room-ului. Vom posta in curand rezultatele!

escape