Logo

Studio de inregistrari Bucuresti - DAW.RO  iti sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de productie audio, printre care:

Productie audio melodii originale – asculta cateva dintre compozitiile originale create in studioul nostru pe pagina de portofoliu  sau asculta cele mai recente demo-uri cu propunerile noastre de piese pretabile formatului Radio Top 40, gata de a fi inregistrate si licentiate !

  • Inregistrari voce si instrumente  – Considerat a fi unul dintre cele mai populare studiouri de inregistrari din  Bucuresti, in studioul nostru s-au inregistrat peste o mie de piese cover de-a lungul timpului – asculta cateva dintre ele pe pagina noastra de youtube

 

Rolul unui remix este de a prezenta o opera muzicala unui alt public decat cel vizat de varianta originala a acesteia – De exemplu, un remix dubstep, drum’n’bass, trap sau club al unei piese pop va aborda un alt tip de public decat cel care ar fi ascultat varianta oficiala a acelei piese. Daca ai nevoie de un remix pentru melodia ta, DAW.RO este locul de pornire, daca vrei ca piesa ta sa ajunga la un public mult mai mare, prin remixuri din alte subgenuri muzicale.

Scrii versuri si iti faci propriile linii melodice? Noi ne putem ocupa de orchestrarea acestor idei – mai exact, cream instrumentalul in genul dorit de tine, si astfel pastrezi drepturile de autor, si ai propriile piese compozitii originale.

Piesa ta a fost deja orchestrata si inregistrata si are nevoie de echilibrul perfect dat de un mixaj profesionist? Vino cu proiectul la studioul nostru (situat in Bucuresti) si poti asista la mixajul acestuia in timp real – fiecare track in parte va fi procesat corespunzator pentru ca toate detaliile sa iasa la iveala!

Ultima etapa necesara pentru ca o melodie bine orchestrata, inregistrata si mixata sa straluceasca! Trimite-ne mixul in format .wav sau .aiff si iti vom face gratuit un demo de master. Vom compara varianta masterizata cu orice piesa de referinta – pregateste-te sa ti se dilate pupilele! ?

[kc_custom_heading text="Servicii Audio" font_container="tag:h4|text_align:left" use_theme_fonts="yes"][kc_tta_tour style="flat" shape="square" color="black" active_section="1"][kc_tta_section i_icon_fontawesome="fa fa-caret-square-o-right" title="Compozitie " tab_id="1439915554381-b237d0fa-5873" add_icon="true"][/kc_tta_section][kc_tta_section i_icon_fontawesome="fa fa-caret-square-o-right" title="Inregistrari" tab_id="1439915554987-f3d8ee2f-7547" add_icon="true"][/kc_tta_section][kc_tta_section i_icon_fontawesome="fa fa-caret-square-o-right" title="Remixuri" tab_id="1439915602934-3a89c7b0-fdba" add_icon="true"][/kc_tta_section][kc_tta_section i_icon_fontawesome="fa fa-caret-square-o-right" title="Orchestratie" tab_id="1474209023379-06284682-13f0" add_icon="true"][/kc_tta_section][kc_tta_section i_icon_fontawesome="fa fa-caret-square-o-right" title="Mixaj" tab_id="1474209205921-fba33712-996d" add_icon="true"][/kc_tta_section][kc_tta_section i_icon_fontawesome="fa fa-caret-square-o-right" title="Masterizare" tab_id="1474209294236-baa557ec-df8c" add_icon="true"][/kc_tta_section][/kc_tta_tour][kc_empty_space height="40px"]

  • IVR (Interactive Voice Response) - avem o larga baza de date cu interpreti profesionisti, care ne ofera tarife preferentiale pe baza unei indelungate colaborari. Trimite-ne un fragment de text si iti vom trimite in cel mai scurt timp o cotatie de pret, impreuna cu mostre ale vocilor pretabile proiectului. Printre proiectele recente se enumera inregistrarea intregului pachet de IVR pentru Credit Europe Bank, de exemplu.
  • Audiobook-uri (carti audio), tutoriale si inregistrari educationale - platformele de e-learning sunt in continua dezvoltare. Am inregistrat sute de cursuri audio, jocuri de rol si audiobook-uri pe domenii dintre cele mai diversificate, de la tutoriale Office (Microsoft) pana la cursuri de vanzari, parenting si povesti dedicate celor mici. Ne ocupam de asemenea si de partea de regie a inregistrarilor, astfel incat acestea sa transmita prin maniera de interpretare un mesaj cat mai concis publicului tinta.
  • Dublaj de sunet si efecte speciale pentru productii cinematografice 
  • Inregistrari multi-canal (multitrack) ale concertelor live / repetitii Urmeaza sa sustii un concert si doresti sa il inregistrezi pe piste separate, pentru a-l mixa si masteriza ulterior ? Putem inregistra pana la 56 canale simultan, pentru o postprocesare facila. In portofoliul nostru pe acest segment de servicii se enumera: Loredana Groza, Alina Eremia, Connect-R, Vita de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Bubu Berklee Experience, etc.
  • Restaurare sunet (imbunatatirea calitatii inregistrarilor neclare facute cu telefonul, reportofonul, etc.) Vino la cel mai bun studio de inregistrari din Bucuresti, dotat cu software specializat pentru analiza spectrala.
  • Sesiuni de auditie / indrumare - Ai nevoie de parerea unor profesionisti in ceea ce priveste vocea ta sau sfaturi legate de propriile compozitii? Rezerva acum cel mai bun studio de inregistrari din Bucuresti - DAW.RO pentru o sesiune de auditie si vei avea acces la experienta membrilor echipei noastre (printre care si Mihaela, profesor la Scoala de Canto Crina Mardare Music Experience, care pregateste concurentii de la X-Factor.
  • Realizare de versuri - Ai nevoie de versuri pentru o linie melodica vocala sau pentru o parte de rap? Contacteaza-ne si vino la studioul nostru de inregistrari (situat in Bucuresti) pentru a duce la urmatorul nivel unul dintre cele mai importante aspecte ale unei melodii reusite: mesajul!
  • Promovare targetata - Oferim cele mai eficiente solutii de a promova un cantec unui public tinta, atat online, cat si offline.
  • Contacte cu case de discuri, posturi de radio, editori, manageri de artisti, bloguri de muzica si media supervisori din intreaga lume - Chiar studioul de inregistrari se afla in Bucuresti, avem peste 12.000 de astfel de contacte in lumea intreaga. Putem trimite propuneri de piese, daca acestea sunt intr-o limba de circulatie internationala (engleza, spaniola, franceza, italiana)

Asculta cele mai recente mostre de activitate pe pagina de portofoliu: inregistrari, compozitii originale, piese demo, mixaj si masterizare, mix si master

//
Salut, cu ce te-am putea ajuta?