Logo

Regulament, date inscriere si preselectie concursuri si festivaluri de muzica

Festivalurile si concursurile de muzica din 2019 – regulament, detalii, conditii

Aceasta pagina le este dedicata celor ce doresc sa participe la concursurile si festivalurile de muzica organizate in diferite orase din tara noastra. Aici vom adauga informatii actualizate privind regulamentul de functionare al acestora, datele de inscriere, taxele de participare, etc.

Cariera unui artist se construieste pas cu pas – recomandarea noastra pentru tinerii muzicieni este aceea de a-si identifica si contura permanent personalitatea artistica, in acelasi timp cu identificarea unui public tinta cu care sa comunice constant si pentru care sa creeze continut cat mai variat. Activitatea unui artist nu ar trebui nicidecum sa se rezume la participarea la concursuri si festivaluri – acestea pot cel mult sa confirme un anumit tip de performanta, dar nicidecum nu tin locul a intregului areal de unelte cu care artistul isi construieste un public care sa ii sustina cariera muzicala, dintre care amintim: crearea de continut, fie ca vorbim de compozitii originale sau de inregistrarea unor piese cover, alaturi de un suport vizual (filmari, fotografii, etc.) care sa completeze comunicarea catre publicul potential, toate acestea mentinute cu constanta, eventual cu un plan de actiune desfasurat pe zile, saptamani, luni, exact ca un plan de afaceri, caci, am mai spus-o de nenumarate ori, un artist ar trebui sa se gandeasca la el insusi ca la business al carui obiect de activitate este enterntainmentul.

Asadar, participarea la festivalurile si concursurile de muzica completeaza, dar nu inlocuieste activitatea unui artist. Cariera unui artist nu incepe si nici nu se termina o data cu castigarea unui premiu, aceasta este sustinuta cu fiecare activitate menita sa creeze o conexiune cu un public potential. 

Daca doresti sa inregistrezi o piesa cover in studioul nostru, te invitam pe pagina dedicata studioului de inregistrari, daca doresti compozitii originale, te invitam sa asculti piesele demo disponibile, sau poate stii foarte bine ce iti doresti de la compozitorii si textierii nostrii, si atunci te invitam sa afli mai multe si sa asculti portofoliul nostru in ceea ce priveste compozitia unor melodii originale pentru copii si adolescenti , si, de ce nu, chiar sa arunci un ochi pe pagina noastra in care poti afla mai multe detalii privind productia de  videoclipuri .

concursuri si festivaluri de muzica - regulament participare, detalii, inscriere, taxa, voce, interpretare
regulament inscriere concurs festival muzica voce interpretare 2019

Festivaluri si concursuri de muzica 2019 – regulament participare, inscriere, taxe, date si detalii

Eurovision 2019

Eurovision 2019 – aflat la editia cu numarul 64, cel mai important concurs de creatie muzicala organizat in Romania se desfasoara dupa cum urmeaza:

  • Inscrierile se fac intre 9 noiembrie 2018 – 10 decembrie 2018 ;
  • Cele 24 de melodii participante vor fi alese in urma preselectiilor in decembrie 2018;
  • Semifinalele se desfasoara in lunile ianuarie si februarie 2019 , iar calificativele se acorda in sistem juriu national si televot, in urma carora vor ramane 12 melodii;
  • Piesa finalista si totodata reprezentantul Romaniei la Eurovision 2019 va fi aleasa in urma notelor acordate de juriul international si televot.

Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala dedicata regulamentului de desfasurare Eurovision 2019

DRAGOBETE PUPĂ FETE , Ploiesti

Festivalul national de interpretare si creatie “DRAGOBETE PUPĂ FETE”, (16-17 februarie 2019) , dedicat folclorului, teatrului, artelor vizuale si creatiei literare are loc in sala de concerte Ion Baciu a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti. Sectiuni:

  • Muzica: Interpretare Vocala Solo (Debut, Pop Romanesc, Pop International, Canto Popular, Canto Etno)
  • Mai multe detalii regasiti pe pagina oficiala dedicata Regulament Dragobete Pupa Fete 2019

Belle Arti, Bucuresti

Gala Premiilor “Belle Arti” – 2 februarie 2019, Bucuresti

Festivalul “Armonii de iarna” – 16 februarie 2019, Bucuresti, Liceul de informatica Colentina

Festivalul “Artist 100%” , 26 ianuarie 2019 , Brașov , centrul Cultural Reduta

Concursul national de interpretare muzicala, vocala si instrumentala “Tinere Talente” – 16 februarie – 03 martie 2019 – Bucuresti

Concursul “The Best Voice” – 18 – 22 februarie, Chisinau, Republica Moldova

Concursul “Live Muse Art” – 22 -24 februarie 2019, Arad, Sala Festiva a Colegiului De Arte „SABIN DRAGOI”, Sala „CINEMA ARTA”

Concursul National de Interpretare Vocala – Clasica – iunie 2019 – Palatul National Al Copiilor

Festivalul “Voci de ingeri” – 13-14 aprilie 2019 – Suceava

//
Salut, cu ce te-am putea ajuta?