pepe videoclip
  • DATE /Fabruarie, 14 2016
  • TIME /Lansare Oficiala
  • Productie integralaRegizor: Potcovaru George
  • Detalii /Scenariu, Regie, Filmare, Editare, Colorizare

Despre eveniment

Cu ocazia Valentine’s Day, Pepe a pregatit o piesa deosebita, in stilul care il defineste : “Picaturi de Dragoste”. Sinceritatea mesajului versurilor si orchestratia acustica ne-au inspirat la o abordare autentica pentru ideea videoclipului: atmosfera de sala de repetitii sud-americana, intimitate, un joc intre lumini discrete si umbre.

Odata gasita locatia ideala, filmarea videoclipului a durat cateva ore. Provocarea a fost in a alege cele mai bune cadre, pentru ca Pepe si instrumentistii au un real talent in a exprima emotii prin gestica si mimica, astfel incat a ramas la alegerea regizorului (George Potcovaru), care s-a ocupat si de editare, sa aleaga take-urile care ar fi putut completa cel mai bine emotia transmisa de melodie.

Fiind o filmare lowlight, si constransi fiind si de timp (cateva zile de la concept pana la exportul final), am mers pe un set-up familiar: Sony A7S Mk2, obiective Sony si Zeiss, diferite tipuri de lumini, Ronin pentru steady, combinat cu handheld (tehnologia “image stabilization” din A7s2 nu inceteaza sa ne uimeasca).

Puteti urmari rezultatul final mai jos: