Sorry Not Sorry Club Remix – Demi Lovato

Cel mai recent single Demi Lovato este mixat in premiera de un producator roman – Alex Toma (DAW.RO / Class Music Studio)

Pentru ca saptamana trecuta Demi Lovato anunta lansarea unui nou single printr-o postare de instagram (#SNS) – Sorry Not Sorry, am trosnit degetele si am asteptat lansarea oficiala. Imediat cum am avut accapella, care este si singurul element pe care l-am pastrat din varianta originala, de altfel, ne-am pus pe treaba, si am construit orchestratia in jurul vocii, intr-unul din stilurile cele mai in voga in playlisturile dj-ilor, in acest moment : Future House, caracterizat prin linii de bass imprevizibile si melodioase.

De ce tocmai un remix club pentru Demi Lovato – Sorry Not Sorry?

Sorry Not Sorry Future House remix demi Lovato
Club future house melobourne festival anthem remix sorry not sorry demi lovato

Unul dintre motivele pentru care am ales sa remixam aceasta piesa a fost si pentru ca orchestratia originala ni s-a parut usor prea minimalista pentru o piesa compusa pentru a domina topurile Billboard, mai ales ca ambitusul vocii lui Demi permitea o crestere generoasa a dozajului energiei de care ar fi putut beneficia in urma unei instrumentatii mai bogate.

Mai mult, ca unul dintre cele mai bune studio de inregistrari si productie audio-video din Bucuresti, consideram ca talentul unui producator nu este aratat numai in cazul pieselor compuse, care, de cele mai multe ori, urmeaza reteta de radio edit, ci si in abordari mai indraznete, precum cele oferite de o versiune remixata in sub-genuri accesibile unei alte nise de public.

Asadar, am introdus accapella in proiectul de Cubase ( varianta Pro, proaspat upgradat la versiunea 9, pe care il recomandam cu caldura pentru remixuri, chiar daca uneori folosim si Ableton in acest scop, preferam lucrul in Cubase pentru rapiditatea pe care ne-o ofera controllerele midi dedicate din seria CMC). Pentru sunetele de pian si paduri am ales ReFx Nexus , mai ales ca cele mai recente librarii ni se par foarte la indemana atunci cand timpul nu este de partea noastra, iar pentru liniile agresive de bass de pe refrenul instrumental am combinat libraria de Future House de la Refx cu Serum, un alt synth virtual de al carui sound ne-am indragostit la prima auditie.

Dupa ce orchestratia a fost gata, a urmat o sesiune rapida de mixaj si masterizare utilizand pluginurile dedicate de la Acustica Audio, care, in opinia noastra, reprezinta cele mai bune emulatii hardware existente pe piata in acest moment (SSL, Neve, API, SPL, etc.)

Puteti asculta remixul aici:

si il puteti descarca de aici, cu click dreapta si “save link as” de aici:

Demi Lovato – Sorry Not Sorry [Future House Remix]

Pe youtube il puteti urmari temporar pe acest link, accesibil doar de pe versiuni desktop (nu de pe mobil):