Productie Videoclip

This is custom heading element

Sophisticated este videoclipul ce insoteste single-ul de debut al Miei Gold, care, impreuna cu “Milky Ones” si “Feel” fac parte din EP-ul ei de debut, inregistrat, co-produs, mixat si masterizat la Class Music Studio.

Videoclipul este la fel de special ca si melodia in sine. Mia Gold a participat activ la productia acestuia, asa cum s-a intamplat si in studio, pe partea de productie audio.

Videoclipul este rezultatul a doua zile de filmare si a numeroase alte ore de punere la punct a scenariului (care a trecut prin mai multe forme), editare, colorizare, astfel incat rezultatul final sa reprezinte cat mai acurat personalitatea artistului, Mia fiind implicata in fiecare pas al productiei materialului.

Pentru ca s-a dorit o filmare “low light”, SONY A7S2 a fost alegerea potrivita, fiind o camera renumita pentru capacitatea sa de a surprinde maximum de detalii la un iso foarte scazut, implicit, o imagine foarte curata. Pentru anumite scene am folosit Ronin pentru stabilizare, iar obiectivele Zeiss si Sony si-au dovedit inca o data versatilitatea.

Videoclipul a fost regizat de catre Potcovaru George Daniel, care s-a ocupat ulterior si de editare si colorizare, rezultatul fiind peste ceea ce ne-am fi asteptat de la un videoclip cu buget redus.

Credite

Regizat de: Potcovaru George
Productie video: DAW.RO

Daca acest videoclip te-a inspirat, nu ezita sa ne contactezi pentru o cotatie personalizata.

Productii similare ale artistului

Mia Gold a co-produs in studioul nostru intregul ei EP de debut, care mai cuprinde, in afara de “Sophisticated”, alte doua single-uri: “Feel” si “Milky Ones”, materiale pe care le puteti asculta accesand linkurile de mai jos.

E.P. Mia Gold
Milky Ones
Feel

Featured Album