Productie Videoclip

This is custom heading element

“Dragostea e un dar” este deja al doilea videoclip in anul acesta pentru care Pepe alege echipa DAW.RO ca fiind cea mai potrivita pentru a pune in imagini conceptul unei piese interpretate cu atata pasiune. Dupa “Picaturi de dragoste”, care a fost filmat intr-un conac, Pepe alege sa faca un studio session in studioul nostru, pentru ca i s-a parut ca se potriveste foarte bine cu starea pe care vrea sa o transmita cu noul sau single. Zis si facut: odata ce am facut set-up-ul, Pepe impreuna cu instrumentistii din trupa sa si-au intrat in rol de la primul take, astfel incat filmarile nu au durat mai mult de cateva ore. La montaj, ne-a fost foarte greu sa alegem cele mai expresive scene, pentru ca toate aveau o traire aparte, astfel incat l-am invitat pentru a termina editul impreuna.

Este o adevarata placere sa lucrezi cu profesionisti. Pepe este un actor extraordinar, si cu fiecare colaborare ne impresioneaza cu talentul sau de a “lucra cu camera”. Este foarte deschis la feedback si nu are nicio problema in a lucra la foc continuu.

Acesta este si primul studio session realizat integral de Alex Toma, care s-a ocupat de scenografie, operare camera si editare, de obicei el fiind producator executiv, alegandu-si echipa in functie de fiecare proiect in parte. Avand in vedere ca acesta a fost un proiect inopinat, intr-o perioada extrem de aglomerata, a preferat sa se ocupe personal de toate detaliile, astfel incat totul sa fie gata intr-un timp record. De asemenea, avand in vedere ca studioul ofera un spatiu potrivit unor astfel de sesiuni video, intentionam sa repetam astfel de experiente cu cat mai multi artisti.

Credite

Class Music Studio

Operator camera, editor, scenograf, scenarist, regizor: Alex Toma
O productie DAW.RO

Daca acest videoclip te-a inspirat, nu ezita sa ne contactezi pentru o cotatie personalizata.

Productii similare

Este deja al doilea videoclip pe care il realizam in 2016 pentru Pepe. Dupa “Picaturi de dragoste”, regizat de George Potcovaru, “Dragostea e un dar” a fost filmat in studioul nostru, chiar de catre Alex Toma, care in mod normal se ocupa doar de productia executiva a proiectelor, dar, dat fiind termenul foarte scurt in care trebuia realizat, a preferat sa se ocupe personal de realizarea acestuia – de la concept, la operare camera, pana la editare si colorizare.

Picaturi de dragoste 2016
[
Retrowave 2016
Dragostea e un dar 2016

Featured Album

Alte proiecte

Activitatea studioului nostru a fost extrem de prolifica in ultimul an, cuprinzand atat colaborari cu artisti de top, precum Pepe, Golan, Otherside, Helen, cat si proiecte corporate pentru clienti precum Tissenkrup, Bitdefender, Procter & Gamble (Always, Lenor, Ariel, Fairy, etc.), GSK, etc. Pentru cotatii personalizate, nu ezitati sa ne contactati, cautam noi si noi oportunitati de a intari deviza care ne defineste stilul: “Fidelizare de la prima colaborare!”

Eternal Beats
October 6, 2015 @
000
00
00
00