Asta e Fairyconomie 2016

This is custom heading element

Atat pe partea de productie audio, cat si video, proiectele corporate sunt si au fost intotdeauna provocari pe care ni le-am asumat cu toata increderea. Unul dintre cele mai “apetisante” a fost co-productia unui set de trei spoturi, din seria “Asta e Fairyconomie”, filmate in primavara anului 2016 alaturi de Adi Hadean, binecunoscut publicului larg ca unul dintre cei mai importanti membri ai juriului cooking show-ului “Master Chef”.

Filmarile s-au intins pe durata intregii zile si au implicat mobilizarea unei echipe de aproximativ 40 de persoane pe platou.

Spoturile au fost regizate de catre Ionut Trandafir (Trandafilm), cu Bogdan Filip ca DoP, formula co-optata si pentru filmarea spotului “Always – #Caofata 2016”, in care protagonista a fost Andreea Chitu, vicecampioana mondiala la Judo, o alta co-productie CevaDeVis.

Pe canalul de youtube Fairy Romania puteti urmari toate cele trei retete filmate, fiecare avand un “long edit” de 3 minute si un “short edit” de 30 secunde.

Pentru aceasta filmare am ales celebrele camere “RED EPIC” si “RED DRAGON”, consacrate deja in standardele industriei cinematografice.

CREDITE

Regizor: Ionut Trandafir (Trandafilm)
DOP: Bogdan Filip
Co-Productie Cevadevis

Daca sunteti interesati de realizarea unui proiect similar, nu ezitati sa ne contactati!

Alte detalii

La realizarea acestui proiect au contribuit peste 40 de oameni, carora le multumim inca o data pentru pasiune si implicare, dintre care amintim: Maria Zurbagiu (Scenografie), Vlad Tofan (Colorizare), Andrei Cotarta (Grafica), Alex Toma (Producator executiv), Viorel Copolovici – Tastelearners, pentru o gazduire exemplara, si multi altii!

This is custom heading element

Alte proiecte

Productia unui astfel de proiect implica diferite faze, de la cautarea locatiei  si inchirierea echipamentului necesar, pana la alegerea si delegarea celor mai potriviti oameni pentru fiecare etapa in parte (regizor, editor, colorist, grafician, colorist, etc.). Pentru proiecte similare si nu numai (videoclipuri, reclame, prezentari video, filmari aeriene, cu drona, 4k, steadycam, dolly, crane, grafica 3d, etc.), nu ezitati sa ne contactati, furnizand cat mai multe detalii, si vom reveni in cel mai scurt timp cu o cotatie presonalizata.

Eternal Beats
October 6, 2015 @
000
00
00
00